Besök i Turkiet – Belek

För att försäkra oss om att Ni, våra kära gäster, får det bästa av det bästa, måste även vi på kontoret packa ner golfklubborna och säkerställa standarden på våra inbjudande resmål ibland 🙂

Denna gång har hela glada gänget styrt kosan till golfens Mekka – Belek! Som ni kanske vet har vi länge haft detta soliga resmål i vårt sortiment, det är en riktig Eastonklassiker.

Vi erbjuder tre fina hotell med tillhörande golfbanor här till hösten med närhet till förstklassiga banor, all inclusive på menyn samt sandstrand och underhållning för lediga stunder. Över jul och nyår kan ni även fira på ett av dessa hotell – Gloria Verde.

Önskar ni bo i en lummig trädgård på ett femstjärnigt hotell som har hög mysfaktor? Då rekommenderar vi varmt Gloria Verde.

På Gloria Verdes 45-hålsbana erbjuder vi det mest omväxlande golfpaketet som passar alla typer av golfare.

Från det trevliga klubbhuset på Gloria Golf har man vackra vyer över golfhålen.

På 19:e hålet sammanfattar vi rundan och självklart räknas resultat från dagens tävling, Bästboll.

Har ni ibland energi över efter golfrundorna? Missa inte Glorias fräscha gym med trädgårdsutsikt!

När sedan ens tallrik är länsad är det knappt att man vill lämna buffétrestaurangens mysiga uteplats…möjligen för att inte missa sin lyxiga SPA-stund.

 

Föredrar ni smidigheten med gångavstånd till golfbanan? Vår trotjänare Kaya Hotel är då ert bästa val. Rummens utsikt är något alldeles extra och sträcker sig över både pool och hav.Kaya Hotels mysiga poolområde är något ni inte får missa!


Lunch “with a view”!

När hungern pockar på passar det bra med den väl tilltagna vackert uppdukade buffén. Önskar ni mer lugn och ro under måltiden så tar ni plats i dess vuxendel. Liksom våra andra Belekhotell ingår även något besök på à la carte-restaurang.

Välkommen till Kaya Palazzo Golf!

En väldigt trevlig och promenadvänlig golfbana.  Här ovan ser ni bild på hål 9 med ett utmanande inspel mot klubbhuset.

 

Är toppklass på rummet och banorna viktigt för er? Då säger vi varmt välkomna till Sirene! Här bor vi i nyrenoverade juniorsviter som har allt man behöver. Från de stora balkongerna har ni utsikt över pool eller hav.

Vill ni njuta av något gott i glaset när ni kommit tillbaka från golfen har ni hela sex barer att välja på. Förutom buffétrestaurangens rika utbud har vi två kvällar med mysiga à la carte, så ni somnar garanterat mätta i hotellets supersköna sängar.

Soliga dagar spenderas på Sirenes fantastiska brygga.

Toppklass på golfbanorna är bara förnamnet för Antalya Golf, på Sultan har ni även den mest utmanande golfen vi bjuder på.

Pasha och Sultan blev snabbt kontorets favoriter.

Älskar du att uppleva nya saker och variera dig? Vårt bästa tips är vår senaste nyhet – kombinationsresa i Belek! Första veckan väljer du mellan Gloria Verde eller Kaya, och vecka två tillbringar du på Sirene. Givetvis står vi för transfern även mellan hotellen.

 Avkopplande Hammam i sagolik miljö rekommenderas varmt.
Denna utflykt går att boka på plats.

Missa inte en tur in till den gamla stan i Antalaya. Mysiga gränder, magisk utsikt och spännande shopping väntar.

Slå oss gärna en pling så berättar vi mer om fantastiska Belek!
Ha en underbar sommar så hörs vi! 🙂

Hälsningar,

Vännerna på Easton Golfs kontor

2 svar på ”Besök i Turkiet – Belek”

  1. Grymt! Dit måste jag hitta någon gång framöver🏌🏾‍♂️😎

  2. HEJ PÅ ER OCH TACK FÖR EN FIN SAMMANSTÄLNING AV BEKEKS ALLA GODA SIDOR.

    MVH//Yngve Holm (Trogen gäst i BELEK)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.