Grekland – Costa Navarino

Nu börjar det verkligen kännas som ”sista natten med gänget”. En dag kvar av fem kanonfina veckor på Costa Navrino. Nu har vi sagt hej då till, Vicky på Gregoris i Pylos som fixat goda luncher åt oss, till Nikos på Argiris som bjudit på häftiga grekiska middagar och till Dunes Course med alla 86 bunkrarna. I morgon avslutar vi med Bay Course och middag på Morias. Sedan återstår bara att packa och åka hem.

Hej då Vicki och Maria och tack för alla luncher.
Hej då Vicki och Maria och tack för alla luncher.
Lycka till med marknadsföringen! Frågan är vad Nikos är mest nöjd över hummern eller sällskapet under reklamfotograferingen. Hoppas vi ses igen Nikos.
Lycka till med marknadsföringen!(vi överraskade Nikos mitt i reklamfotograferingen) Frågan är vad Nikos är mest nöjd över hummern eller sällskapet under reklamfotograferingen. Hoppas vi ses igen Nikos.
Veckans gäng på väg till middag i Marathopoli. Ungdomsgänget från Sala till vänster. Östersundsveteranerna till höger och det äkta paret från Karlstad i mitten.
Veckans gäster på väg till middag i Marathopoli. Ungdomsgänget från Sala till vänster. Östersundsveteranerna till höger och det äkta paret från Karlstad i mitten.
en runda kvar med mina spelkompisar denna vecka. Annika och Bengt poserar på 2:a hålets tee. Tack för sällskapet.
En runda kvar med mina spelkompisar denna vecka. Annika och Bengt poserar på 2:a hålets tee. Tack för sällskapet.

Skall man summera den här perioden så är det framför allt den fantastiska service Costa Navarino erbjuder, golfbanorna i perfekt skick och den fina stämning vi haft i alla grupperna som jag kommer att komma ihåg. De golfare som inte varit här har något verkligt fint att uppleva!

 

Åke / Eastonvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.