Kanarieöarna – Fuerteventura

IMG_9084

Hej alla blogg-besökare:-)

Hoppas ni som återvände till Sverige i måndags hade en behaglig hemresa. Här fortsatte Berit, Ingemar, Mimmi, Kennert, Ros-Marie och Ingemar att svinga klubborna på Jandia GC, smörja sig med högsta solskyddsfaktor och grilla mackor i smörgåsgrillen på 19:e hålet. Vad de släckte törsten med kan ni väl ana….! Denna veckan har temperaturen stigit kraftigt och Fuerteventura har verkligen blivit hett värre! Elisabeth och Bengt håller koll på temperaturen och rapporterade igår 23 grader i skuggan på balkongen klockan sju på morgonen.

IMG_9071
Hmmm? Vilken tee ska vi ta?
IMG_9070
Det blev femman…enkelt korthål…HCP 15…bara en lite lätt sving…
IMG_9064
Först på tee är kompisarna Ing-Marie, Leif, Lorraine och Claes…
IMG_9066
tätt följt av paret Elisabeth och Bengt, som återvänt till Buganvilla och Jandia GC…
IMG_9067
och här från förarsidan.
IMG_9069
Bengt tar sin stans och slår, men…vart tog bollen vägen? Kan den hamnat i ravinen? Finns det sådana på Jandia GC?
IMG_9076
Agnes och Britt-Marie håller tempot i bollen och svänger in framför femmans tee. Britt-Marie är supernöjd med sina nya klubbor och Agnes har kommit på vad hennes tränare gett för tips!
IMG_9077
Agnes och Britt-Maries män Bertil och Hans får åka i egen buggy.
IMG_9074
Ros-Marie och Ingemar har varit här en vecka och tränat. Idag är de banguider till det nyanlända golfparet Karin och Sven-Eric.
IMG_9072
Ingemar och Berit är nu inne på sin andra vecka och tipsar Charlotte och Thomas om banans ”bollfällor” !
IMG_9078
Agneta och Eije blir coachade av veckans segrare i ”Bästbollen”! Fast det visste de inte då att Mimmi och Kennert skulle bli bäst…inte heller att de själva kom på andra plats. En härlig vinnarboll. GRATTIS!
IMG_9082 (1)
Känner ni igen? Vilket hål? Jajamen, det är tolvan. Berit vann överlägset förra veckans ”Närmast flagg” med 1,8 m! Är det någon som slår det? Imorgon gäller det…

2 svar på ”Kanarieöarna – Fuerteventura”

  1. Hej
    Hälsa Elisabeth och Bengt att vi tycker att de är riktigt spänstiga som är med och spelar golf med er. Här i Göteborg har vi frost men soligt idag /Familjen Ahl-Åkesson

  2. Hej! Tack alla för trevliga veckor.Tyvärr fick jag njurbäckeninflamation och har varit helt utslagen sen vi kom hem.Kram på er från Kent o Christina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.