Nu är vi igång här på Costa del Sol. Det regnar oavbrutet och är minusgrader. Golfbanorna har stängt och maten smakar härsket …..
… nä, givetvis är inget av det här sant. Här har vi klarblå himmel, inte ett moln så långt kikaren når, över 20 grader på dagarna och golfbanorna har högsäsong. Maten är som vanligt alldeles förträfflig. Både på hotellet, golfrestaurangerna och nere längs strandpromenaden.
Idag gick jag nio hål på El Paraiso och det är banor i toppskick. Sånär som på en del smärre tillfälliga arbeten. Atalaya Golf och Country Course har fått en ny snackbar mellan hål 9 och 10. Väldigt snyggt bygge och i anslutning finns nya fräscha toaletter. Utslagsplatsen på tian bjuder på imponerande vyer.
El Paraiso har fått nytt fint soltak över ”19:e hålet”. Härligt vindskydd.
Hotellet, Iberostar Costa del Sol, har nytt management. De flesta i personalen är dock kvar sen tidigare säsong och de välkomnade med ett stort och vänligt leende. Det är ju så de jobbar här. Gästerna i fokus!
Så, jag har installerat mig och rummen är verkligen majestätiska.
Jag har kollat runt lite i omgivningen och det är visserligen lite som om att det håller på att vakna. Pepes strandbar har öppet (stängt torsdagar) och det är sannerligen en fröjd att sitta med sin Sangria här och blicka ut över strand och hav. Apropå Sangria.
Jag gick över och kollade så att El Carnicero har öppet. Denna fantastiska och mysiga restaurang som erbjuder så god mat. Framför allt kött.
I morgon kommer första gästerna och det skall bli så trevligt. Äntligen är vi igång!
Hilsen
Benny