Spanien – Costa del Sol

20170407_141809

Costa del Sol lever upp till sitt namn!

Gästerna njuter av värmen, banan och den härliga gemenskapen här på Costa del Sol. Morgnarna är dock fortfarande lite kyliga och daggtäcket finns där de första hålen. Men det förändras snabbt och allt eftersom aprildagarna fortskrider stiger morgontemperaturen.

Ibland stiger temperaturen av andra orsaker än vädret. "Ta en bild på oss nu när vi står här i ottan och väntar på att personalen skall öpnna", sa gästerna en tidig lördagsmorgon.
Ibland stiger temperaturen av andra orsaker än vädret. ”Ta en bild på oss nu när vi står här i ottan och väntar på att personalen skall öppna”, sa gästerna en tidig lördagsmorgon.

Men vi började veckan med en golfledig dag och gästerna passade på att installera sig. En del gjorde utflykt till idylliska Estepona och tog en eftermiddagsfika vid Blomstertorget. Andra tog en taxi till glamorösa Porto Banùs och spanade in lyxbåtarna i hamnen. På kvällen besökte vi tillsammans till El Carnicero och åt bland annat en mör Chateaubriand.

Första speldagen spelade vi Bästboll och på lördagen fick gästerna lära känna varandra än mer genom Easton Classic.

Jag fick nöjet att spela med Christer och Solveig den första speldagen under Bästbollen. Här laddar Christer, i klassiska golfbyxor, för inspelet på El Paraisos hål 6.
Jag fick nöjet att spela med Christer och Solveig den första speldagen under Bästbollen. Av praktiska skäl spelade min bästbollhälft i bollen före. Lite annorlunda men väl så spännande. Här laddar Christer, i klassiska golfbyxor, för inspelet på El Paraisos hål 6.
Annika, Martin, Christina och Monica knep tredjeplatsen med fina 72 poäng i Easton Classic.
Annika, Martin, Christina och Monica spelade till sig tredjeplatsen med fina 72 poäng i Easton Classic.
Christer, Gudrun, Lennart och Erling blev tvåai Easton Classic. Strax före treorna med 73 poäng.
Christer, Gudrun, Lennart och Erling knep andraplatsen i Easton Classic. Strax före treorna med 73 poäng.
Tomy, Carina och Jan Olov på första tee innan de gick ut och gjorde dagens bästa resultat. 78 poäng (inkl joker) och klar seger..
Tomy, Carina och Jan Olov på första tee innan de gick ut och gjorde dagens bästa resultat. 78 poäng (inkl joker) och klar seger..
Göran (som var dagens joker) tillsammans med Solveig, Monica och Bengt innan utslaget på hål 10 (första tee).
Göran (som var dagens joker) tillsammans med Solveig, Monica och Bengt innan utslaget på hål 10 (första tee).
Golfvärd, Birgitta och Matz startade storartat de första nio. Därefter hoppades de allt som oftast på jokerns hjälp. Men trevligt hade vi under Easton Classic.
Eastonvärd, Birgitta och Matz startade storartat de första nio. Därefter hoppades de allt som oftast på jokerns hjälp. Men trevligt hade vi under Easton Classic.
Undrar om det inte är Robert Redford därborta på El Paraisos uteveranda?
Undrar om det inte är Robert Redford eller de Niro därborta på El Paraisos uteveranda? Matz håller ”Star Quality”
20170408_191501
Tvåorna Christer, Gudrun, Erling och Lennart i Easton Classic under prisutdelningen.
20170408_190857
Annika och Mats håller det obligatoriska tacktalet efter sin seger i Bästboll på 39 poäng. Tvåor Tomy och Erling på 38 poäng och treor Birgitta och Göran på 37 poäng.

Idag söndag har det varit spelledig dag och gästerna har passat på att förbättra solbrännan eller besöka närområdet. Jag har konstaterat att La Antigua nere på strandpromenaden öppnat och håller öppet tisdagar till Söndagar 10:00 – 20:00. Ytterligare en restaurang som håller öppet är Club De Mar VILLA PADIERNA som ligger intill hotellet. Öppet alla dagar till 23:00. Ett klasställe med lyxig inredning och servisen påminner om personalen vid Nobelfesten. Stiligt!

I morgon byter vi bana från El Paraiso till Atalaya Old Course. Där spelar vi veckans spelare dag ett och två.

På återhörande!

Hilsen
Benny
Eastonvärd Costa del Sol

Ett svar på ”Spanien – Costa del Sol”

  1. Grattis Matz och Annika till vinsten
    Vi ses snart
    Mvh
    Mimmi och Lasse ?️⛳?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.