Bulgarien – Cape Kaliakra

Härliga golfupplevelser Cape Kaliakra Bulgarien.

Våren är på väg-banorna har vaknat från sin Törnrosa sömn över vintern.
Onsdag var det dags att testa Thracian Cliffs. Den vanliga frågan-hur många bollar behöver jag ?Och svaret är givet-räcker med 1 !!! Förväntansfulla och kanske lite nerviga -Göran,Sven Erik(Svempa) och Christopher, dock inte Marjatta med lite blå/vit stänk i blodet-sisu.
Golfresa behöver inte vara golf varje dag. Light House hotell med god mat o SPA och en liten utflyckt ner till byn Balchik. Mona o Birgitta slappar.
På hål 6 väntar Eastonvärden !! och ”tvingar”(lite överdrivet) gästerna att testa de övre tee. Och dom testade !
Där nere är flaggan ! 1 av spelarna drog en väl träffad spoon(kanske driver) och landade snyggt på green. Jag kan garantera att alla i Stockholmsområdet och Åkersberga kommet att få höra om detta slag.
Fredagen avslutade golfveckan med EC-spelades. Lag Loosers !! Ingmar-Siv-Göran (de hade själv kommit på namnet)
Lag Befälen-militärisk disiplin Ulf o Christopher-Birgitta var ändå ankaret i laget.
Lag: Killers-var fick dom de namnet ifrån !! Jag tror Marjatta låg bakom detta och Svempa och Maria hängde på. Laget vann tävlingen mest lagpoäng på hål 17-övertygande 4 poäng !!!
Hål 19-man behöver inte skriva något !! jo ok då-stämningen är hög-skånska blandas med stockholmska o lite finnlandssvenska ooo ingen förstår någotting-men roligt har vi.
Vinnande par i Bästbollen 37 poäng-Birgitta och Christopher. Vars 2 p-kort på gröna skylten hemmavid !
Vinnande lag: Ulf-Birgitta-Christopher. Pris exklusiv greenlagare från Light House.

 

 

Vilken fantastik vecka med Bulgariskt vårväder och en härlig gruppkänsla.För mig var ni den bästa grupp jag haft !! i alla fall denna veckan. Nu är det bara på med hossorna när ni kommer hem och ut på bana-för är säsongsupptakten klar. Tillägg: Hossorna betyder strumpor på skånska.

Ett stort tack till alla mina gäster som fixade en rolig/upplevelserikt vecka. Hoppas vi ses på någon annan resa med Easton.

Eastonvärd Sven-Arne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.