Bulgarien – Cape Kaliakra

Vilken succévecka på Lighthouse i Cape Kaliakra, Bulgarien!

På lördag startar golfsäsongen då de första gästerna anländer till Cape Kaliakra och förväntningarna är stora. Men redan under förra veckan drogs det stora partyt igång på Lighthouse Golf & Spa Resort.

Den fantastiska anläggningen firade 10 år!

Europatourens seniorspelare var på besök!

Ian Woosnam har designat golfbanan på Lighthouse. Den tidigare US Masters-vinnaren och Ryder Cup-kaptenen var självskriven i startfältet. Till slut blev det en delad 10:e plats för Woosie.

Svenske Magnus Persson Atlevi vann tävlingen!

Med rundorna 66 – 66 och 67 slag var det inget snack om saken! Seger med 3 slag och Magnus andra triumf någonsin på Seniortouren. STORT GRATTIS!

Magnus Persson Atlevi övertygade och ledde från start till mål. Sammantaget gjorde han 20 birdies på banan som spelades som par 71 och mätte 6338 meter från vit tee.

Kära gäster, nivån är satt! Nu är det vår tur att pulverisera golfbanan… Skämt å sido, vi tar det som det kommer men vi kan vara säkra på att golfbanan är i toppskick.

I skrivande stund är Eastonvärd Sven-Arne på väg till Bulgarien för att installera sig. En personlig lägesrapport kommer inom kort.

Väl mött – nu kör vi!

Ett svar på ”Bulgarien – Cape Kaliakra”

  1. Hej alla golfvänner. Har precis anlänt på Lighthouse idag 12/9. Jag ska vara Eastonvärd här några veckor framåt. Håller just nu på att starta upp – tittar ut på en bana som ser läcker ut – välklippt o grön. Vädret idag 25 grader, någon liten regnby men inget som hindrar spel.

    Ser fram emot att ta emot de första gästerna på lördag den 15/9.

    Välkomna, här blir det kanongolf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.