Cypern – Korineum

Glada segrare i Easton Classic. Ingemar, Elisabeth, Kjell och Christina.

Halvtid på Korenium Golf & Country Club

Jul- och nyårssäsongen bokstavligen flög iväg och vardagen har hunnit ikapp. Den sista dagen på Korenium Golf & Counry Club avslutades tyvärr med ett ihärdigt regn men om vi slår ut det över fjorton dagar kan vi se det som att vädret ändå var med oss. Gästerna kom iväg på den efterlängtade utflykten till Famagusta och alla var överens om att det var värt sin väntan. Guiden som följde med var otroligt kunnig och gästerna fick ta stor del av Cyperns historia, konflikter och framgångar. De fick se många fina monument och historiska byggnader under en heldag där det även ingick en välsmakande och frikostig lunch. Med andra ord, en fem-etta!

Sen förra blogginlägget har vi hunnit med andra dagen av Veckans spelare, samkväm med extratävling i gillestugan och så avslutande Easton Classic. Gästerna och undertecknad är nu hemma i vardagen och vi har hunnit tacka varandra för två härliga veckor med mycket golf och skön gemenskap.

Till Korineum är ni välkomna igen under våren och jag vet att vår Eastonvärd Roland är otroligt taggad för att ta hand om nya spelsugna gäster. Roland är mycket omtyckt nere på Korineum och enligt deras management lyfter han hela destinationen. Ni kommer bli väl omhändertagna i vår!

Veckans bildbank:

Gästerna var på lekhumör och många anslöt till lekkvällen nere i gillestugan.
Bland annat dart stod på programmet och gästerna tog chansen att öva upp precisionen innan start.
Gren nr. två, den omtyckta puttävlingen . Här siktar Marianne in sig.
Segrarna i kvällens extratävling, där bland annat Carina (t.h) satte alla sina tre puttar och tillsammans med Anita (t.v) fick de högst poäng även i darten. Sponsorpriset, två greenfeebiljetter till Saxnäs Golf på Öland, delades ut av Lennart (den förste).
Efter regn kommer solsken, heter det. Och när vatten och sol möts kan man ibland få beskåda en dubbelregnbåge.

 

Veckans pristagare

Trean i Veckans spelare tillsammans med fjärdepristagarna i Bästboll, Kjell och Christina.
Överraskade segrare i Bästboll, Eddie och Marianne
Carina och Anki knep andraplatsen i Bästboll.
Glad andrapristagare i Veckans spelare, Lennart (som stod för säsongens bästa runda på 75 slag netto), tillsammans med segraren Kjell (den förste).
Strålande bästa dam i Veckans spelare, Anki.
Veckans spelare Kjell fick givetvis avlägga sitt segertal.
Marshall Mustafa tillsammans med undertecknad. En härlig människa och en stor personlighet som bjuder på många historier. Kom givetvis och sa adjö vid frukosten innan avresa.
Så var det dags. Hemresa och gästerna kunde se sitt bagage hämtas vid rummen för att lastas in i bussen. Förberedda med aningen mer kläder, passande det väntande vädret hemma.
Under våra golfrundor har vi beundrat den på avstånd. “Fem-finger-toppen”.Nu kunde vi se den från bussen på lite närmre avstånd. Majestätiskt!

Tack alla gäster för denna jul och nyår. Tack Korineum Golf & Country Club för er underbara personal och för att de, allt som oftast, tar hand om oss på ett föredömligt sett. Pro-shop, reception, restaurang, caddymaster och Marshall: Good work!

Vi ses där ute i Eastonvärlden!
Hilsen
Benny Blixt
Eastonvärd

Ett svar på ”Cypern – Korineum”

  1. Fina ord Benny, och bilder!
    Jag ser verkligen fram emot att åter ta över stafettpinnen till första veckan i Mars för att förmedla Golf, Glädje och Gemenskap 🙂

    Välkomna till Medelhavets Pärla alla golfsugna Eastongäster!
    Roland Skansare
    Golfvärd under Mars och April

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.