Cypern – Korineum

Jag måste bara visa er detta. I kväll var det högtidsstund i matsalen.

IMG_1587Förra onsdagen var de här. Och i kväll också! Det var rena konsertstämningen med denna jätteduktiga grupp. Suveräna musiker! Sångerskan har en fantastisk röst och gitarristen är makalös. Det svänger så skönt, när de framför gamla godingar, som Michael Jacksons Billie Jean, Born to be wild av Steppenwolf, klassiker av Annie Lennox och en massa annat. Jag hade gärna betalt en bra slant för biljetten, men vi fick det helt gratis i matsalen. Grattis till er som kommer hit, för varje onsdag framöver kommer de tillbaka.

Tidigare idag spelade vi första dagen av Veckans spelare.

IMG_1575Matz på tee. Han gick i ledarbollen redan första dagen, för de var bara tre som tävlade. Det kommer att bli lite annat om tio dagar, för då blir vi över femtio glada golfare här på Korineum Golf.

IMG_1576

Ulf nyper till bollen riktigt ordentligt. Jag funderar på att döpa om honom till snöret, för han är dessutom alltid mitt i fairway.

IMG_1577Jag fick förmånen att spela med tjejerna. Barbro kallar sig själv för ”enarmad bandit”. Hon spelade fantastisk golf idag, efter tips från coachen, d.v.s. Jörgen, som hjälpte till lite i går.

IMG_1578Fjärde hålet var inte att leka med idag. Till flaggan var det 191 meter från gul tee. Som ni ser är det lite ojämnt framför green också. Man måste ha 174 meter carry för att komma över på fast mark. Det är roligt med lite utmaningar!

IMG_1580Vallmon börjar komma så smått här på norra Cypern nu.

IMG_1582Ginsten står redan i full blom och luktar fantastiskt.

IMG_1584Femfingrarberget, eller Besparmak på turkiska, tornar upp sig i fjärran.

IMG_1586David i bakgrunden är ytterligare en av våra trevliga servitörer. Som ett bevis på sin servicekänsla, så kröp han ned på golvet och fiskade fram en förlupen tärning under soffan, när vi på kvällen spelade golfspelet MIG.

Nu är det bingen som gäller, om jag skall orka upp i morgon bitti. Då skall Veckans spelare avgöras. Jörgen leder med ett slag före Ulf och några fler före Matz. Vi får väl se hur det går. Natti natti!

Claes

Er Eastonvärd

5 svar på ”Cypern – Korineum”

 1. Line släng dig i väggen, jag tror på Claes, han är bäst på ALLT.

  Trevlig helg
  MVH//Yngve

 2. Imorgon är vi på väg! Längtar, ser att ginsten blommar ?? Nu hoppas vi också på orkidéerna…… och självklart golfen!!! Gittan och Tobbe C

 3. Välkomna Gittan och Tobbe! Några orkidéer har jag inte sett ännu, men vem vet? Golf däremot, det har vi!
  Ciao/Claes

 4. Hej Clase, det var en gubbe med gröna fingrar.

  Hare och simma lugnt

  MVH//Yngve

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.