Kanarieöarna – Teneriffa

Det är inte varje dag som jag sitter på toaletten …dricker kaffe och bloggar  men ibland är det så ljust i rummet så jag ser inte bilderna ..så här är jag nu.

Vår gulliga servitris och lika gulliga gäst Agneta.

Man kan t.o.m. få ….pocherat ägg här på frukosten. Ja ni vet vaför det tog lite tid ….google. Jag hade väldigt svårt för att stava när jag gick i skolan så min fröken slet ut flera röda pennor när hon rättade mina uppsatser med röda bockar. Ibland så lyxade vi till det i mitt barndomshem och då fick vi välja vad vi ville ha i korvkiosken. När det var min tur att gå och handla så skrev jag ner vad alla ville ha innan jag gav mig iväg. Min lillasyster vill ha en smal kokt med bröd och jag antecknade nogsamt i mitt block ”en small med bröd” Ja ja det blev ju rätt i korvkiosken i alla fall.

Ingela och Rogge till frukost …ja det blev lite konstigt med skuggorna.

Vissa gäster är uppe med tuppen för att ta sina favoritsolstolar.

Efter frukostmötet så gick jag till marknaden och då gick jag förbi denna fina outfit (inte den gula) men jag har märkt att jag inte passar i sådana kläder fast jag tycker att de är såååå fina, de stämmer liksom inte med min kropp.

Skorna var jag i alla fall inne och provade men så är det ju det där med min halgus valgus !!!!!!!

Efter mycket frågande så var jag på marknaden.

Denna mannen satt mitt i solen och rörde sig bara när han fick en liten peng.

Äkta kopior till finfina priser….kom och köp.

Jag gick förbi Mercadone och köpte lite bullar till golfen imorgon.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Aj aj aj aj aj ,det var en kvinna som höll på att snava över denna uppstickaren i marken …..om jag bara hade tänkt på att packa ner min vinkelslip  så hade jag fixat det på una minuta.

När jag kom tillbaka till hotellet så spelades det bingo vid poolen………..

…..men några föredrog att bada i poolen………………………….

……..och tittade man ut över räcket så var det många som valde att bada i det fria.

Uppppppssss dessa killarna känner jag igen …..jag får smyga förbi så de kan ta sig sin tupplur och vara pigga till middagen.

De hade fått en fin gran i biblioteket meeeeen jag tror inte att inlåningen och utlåningen sköts så bra för när jag var här i våras så fanns det betydligt fler böcker, jag får kanske styra upp det där.

Jag kanske ska skaffa mig lite konst på väggarna hemma i alla fall.

Vi hörs

Anita Prahl

Eastonvärd

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.