Marocko – Agadir

19:e hålet vid poolen i badrock……..fungerar.

19:e hålet vid extragolfen på härliga L`Ocean banan funkar också.

Det här är pappa Tommy med sin dotter Jenny……de har redan beställt en resa till Tunisien med Easton Golf i början på nästa år. Så härligt att åka omkring med sin dotter och spela golf tillsammans.

Idag var vi tillbaka och skulle spela Tikida Course meeeeeeeeeeeeeen det ……….

….it was raining cats and dogs……så gästerna fick välja om de ville hoppa idag och spela på lördag innan hemfärd istället.

Åsa ville spela …hennes man Håkan ville spela…….Åke ville spela …….jag ville inte spela men gick med i alla fall för att se till att allt skulle fungera med den bokade bussen hem och så. Jag frös så mycket om baken att jag måste ta på min mössa……….ja ja nu vet jag precis vad ni fick upp för bild i huvudet !!!!

De första hålen öste det verkligen ner och vi var supervåta men gästerna ville fortsätta. Mina shorts, trosor, strumpor och skor var så våååååååååta, ja ja regnbyxorna låg hemma på hotellet i garderoben.

Jaaaaaaa så här glada var vi när vi kom in för efter några hål så sken solen igenom molnen och allt var som en vanlig härlig golfdag i Agadir.

En stork såg vi på banan.

Åsa och Håkan tillsammans med en caddy som hade varit hemma och bytt till en torr skjorta….annars har de också röda skjortor. Såååå gulliga är alla caddies där de står på rad på morgonen och väntar på jobb.

Här är en selfie av Jenny, Åke och Tommy när de var och spelade extragolfen.

”Vi gjorde det” och så här i efterhand så var det en fantastiskt trevlig runda. Vi spelade bra alla fyra men Åsa var nog den som tog hem ”bästa spelaren” idag….. viiiiilka slag hon slog.

Tack alla för en supertrevlig dag.

Vi hörs

Anita

Eastonvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.