Marocko – Agadir

Det är nu slut på veckans ”medaljstrider” här på Golf de Soleil i soliga Agadir. Tjejerna har  varit fler men herrarna har dominerat i tävlingarna.

Veckans startfält i Easton Classic var litet men resultatet var fantastiskt. Överst: Raila, Rune och Kerstin. Mitten: Louise, Lars och Siw. Nederst: Ulrika, Leif och Mia
Vilken duo, de 2 mest golfande under deras 2 veckor, 10 rundor. Vinnare av veckans Bästboll dessutom, Bertil och Jörgen.
Deras icke-golfande (lika glada för det) fruar Inger och Eva blev våra Agadir-experter. De hade definitivt ätit på flest restauranger, travat på de flesta gator och definitivt fått flest soltimmar i poolen.
Bertil den oslagbare vann även denna veckan titeln som Veckans spelare, med en fin 70-runda första dagen.
Rune, Kerstin och Raila, vilken toppform dom hade. mina damer och herrar – 90 poäng i Easton Classic (är det rekord?). Rune gör dessutom eagle på 2:an. Stort grattis
Nu återstår bara att packa och ta några timmar ledigt innan hemresa för stor del av gruppen…..
Tjejligan med Lollo, Kerstin, Ulrika, Suzanne och Ammie valde lunch by the beach.

Tack för en härlig vecka / härliga veckor – vi ses igen

Ewa – er Eastonvärd

Ett svar på ”Marocko – Agadir”

  1. Tack Ewa, du är värdinna nummer ETT ! Vår agadirresa blev till en höjdpunkt tack vare dig. Tyvärr var jag ”lite” krasslig och man konstaterade lunginflammation när vi kom hem hem. Inte konstigt golfen gick åt h-e. Hoppas vi kan få se dig på en kommande resa.
    Ha det riktigt bra!
    Curt B.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.