Marocko – Agadir

Ny vecka , nya utmaningar i Agadir!

Lördag kväll kommer det nya, de riktigt ambitiösa spelar en runda på Tazegzout som uppvärmning inför veckans prövningar.
Lördag kväll kommer det nya golfare, de riktigt ambitiösa spelar en runda på Tazegzout som uppvärmning inför veckans prövningar.
En relativt ny bana men fantastisk utsikt över Atlanten från de flesta hålen.
En relativt ny bana med fantastisk utsikt över Atlanten från de flesta hålen.
Signaturhålet, det sjuttonde, en grymt svårträffad green med bunkrar, raviner och annat trevligt.....
Signaturhålet, det sjuttonde, en grymt svårträffad green med bunkrar, raviner och annat trevligt…..
Lite linkskänsla på fairways.
Lite linkskänsla på fairways.
Övriga hängde med på en guidning på Golf de Soleil istället. Bla fick vi swingtips av klubbens pro Khalid. "Anders, imaging that the ball is Eva - Kiss it smoothly"
Övriga hängde med på en guidning på Golf de Soleil istället. Bla fick vi swingtips av klubbens pro Khalid. ”Anders, imaging that the ball is Eva – Kiss it smoothly”
Veckans gäng: Eva,Göran,Ingrid,Anders,Mats,Elisabeth,Viktoria,Anders och Ingrid.
Veckans gäng: Eva,Göran,Ingrid,Anders,Mats,Elisabeth,Viktoria,Anders och Ingrid. Första utslag kl 09:06, from tredje hålet är det kortärmat som gäller-klockrent varje dag!
Puttningskval, förra veckans mästare Göran slogs ut direkt. Eva hade problem med regeln om "närmast inte i" - Det är så svårt att inte sätta putten!!!
Puttningskval, förra veckans mästare Göran slogs ut direkt. Eva hade problem med regeln  ”närmast inte i” – Det är så svårt att inte sätta putten!!!  Det var allt för idag från ett soligt Agadir hälsar Easton Golfs utsände Håkan Eriksson.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.