Marocko – Agadir – Adjö

Hej! Mitt namn är Ewa och jag har varit Eastonvärd här i Agadir de senast 6 veckorna. Nu stänger vi Agadir för säsongen.

Golf du Soleil – vem minns inte motorcykelracet/böneutroparna tio i ett varje dag. I alla väder, på fredagarna i kör

Jag packar väskorna för att åka hem och vänta på vår och sommar och svenska gröna golfbanor. Sen ska jag ju bli farmor också.

Det har varit 53 personer här, varav 2 inte spelat golf. 63 personer har spelat 4 rundor eller mer och det blir ca 4500 golfhål under dessa 6 veckor. Det blir ungefär 2,5 miljon steg tillsammans (och ändå gick vi upp i vikt) och vi har druckit ca 500 liter vatten, 130 liter vin och okänd mängd övrig dryck. Vi har ätit allt för många efterrätter (eller var det bara jag)?

Temperaturen har varit från +7 och upp emot +26 grader, olika på morgon o kväll. En natt kastade vi snöboll på vägen hem från Marrakech. Vi minns trafikkaoset och är glada att vi har sluppit köra här i vimlet av bilar, bussar, mopeder, lastbilar, cyklar, gående, åsnelass och häst-o-vagn.

Personer vi minns är Mona (vår underbara guide), vi minns Aziz från Time Travel, vi minns Mohammed oavsett vilket nummer han hade. Vi minns Hassan II fast vi aldrig träffade honom, de 3 caddiemasterna på Golf du Soleil, klubbförvaringsmannen, caddiesarna och förstås Fatah (några vet vad jag menar, blir lite upprörd nu också). Vi minns den lille mannen vid pianot i pianobaren, spelade han falskt eller hur var det med det? Poolmannen med den enorma energin, vad fick han den ifrån? Vi minns dromedarerna Cappocino och Ali och att det var jättemysigt att rida dromedar som inte alls luktade illa.

Vi minns very good price, som alltid kunde bli lite bättre – what do you want to pay – what are you looking for – no problem.

Min favoritbild tagen i Marrakech

Vi minns att det alltid är en Järn 8 oavsett vind på Championships 13:e hål, eller oj det var kanske bara för mej – ursäkta.

Vi skojade till det lite på flygplatsen när vi hämtade gästerna inför sista veckan. Det står många personer som inväntar på gäster till de olika hotellen. Planeringen var gjord sedan länge, det gällde bara att våga genomföra buset och det gjorde vi.

Jag kommer att sakna alla härliga gäster men det känns ändå skönt att komma hem till Göteborg. Vi ses någonstans någongång – tack för besöket och välkommen åter till Agadir.

Kramar från hon på 112 – Ewa – er Eastonvärd – vi ses på någon destination någonstans

2 svar på ”Marocko – Agadir – Adjö”

  1. Fantastisk bloggare den där Ewa!
    Härmed är du nominerad till Eastons bäste bloggare och golfvärd! // Lennart

  2. Tack Ewa för två trevliga och roliga veckor, vi tar med oss både Mohammed och Fatah.//Bibban & Bengan?️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.