Portugal – Pestana Palm Gardens – Long Stay

Nu har vi alla kommit hem från Pestana Palm Gardens.

Det är med stort vemod vi lämnar denna charmiga och gemytliga resort som nu ligger helt öde. Vi var dom sista som lämnade. Förhoppningsvis öppnar man igen den 1 juni 2020. Vi tänker på dom små familjeföretag som vi dagligen möter och satsat hela sitt liv i sin rörelse. Vi håller alla tummar för att detta snart skall vara över.

 

Självklart blir det en stor gemenskap när vi är i detta läge i världshistorien. Vi glömmer aldrig varandra. ”Familjen” som tar sista planet till Sverige är: Jan, Lennart, Ingrid, Pernilla, Wolfgang och Helena. Alla på behörigt avstånd från varandra.

 

Efter att ha varit i Portugal så inser vi alla det allvariga läget och rättar oss till 100 % på de restriktioner som finns.

Detta blir sista inlägget för denna gång.
Vill passa på att tacka alla mina positiva, glada och förstående gäster för den tid vi fick tillsammans.
Vill också tacka kontoret i Malmö som ”gått på knäna” och arbetat dag och natt för att få hem alla gäster på ett så snabbt, säkert sätt som möjligt.
Lars-Erik

 

 

 

 

3 svar på ”Portugal – Pestana Palm Gardens – Long Stay”

  1. Nu är vi hemma, bara en dag senare än resplanen. Så från vår frivilliga karantän vill vi tacka Lars-Erik och vårt resesällskap för en fantastisk trevlig sista vecka. Trotts avsaknad av golf gick det absolut ingen nöd på oss. Snabbt infördes nya rutiner med gemensamma promenader 2 ggr/dag och afterpromenad med tilltugg i det strålande eftermiddagsvädret.
    Ett särskilt stort tack till er på Eston som ordnade både hemresan och så att den blev mycket smidig för oss resenärer med några timmars sömn på Arlanda innan vi reste vidare till vår slutdestination. Kram Helena och Wolfgang.

  2. Vi vill verkligen tacka alla på Easton, som verkligen jobbade för att vi skulle komma hem på ett säkert sätt, men också ett stort tack till Lars Erik vår golfvärd, som gjorde så att dagarna i vänta på att åka hem blev så trevliga som möjligt. Vi mötes varje dag kl 10 och kl 15 för en långpromenad utmed havet, så vi kom hem i verkligt god kondition.
    Stort tack och vi ses igen när golfbanorna öppnar och viruset har vikit hädan
    Pernilla och Lennart Växjö

  3. En härlig golfresa (som vanligt) till underbara Carvoeiro. Lite pirrigt blev det sista veckan eftersom vi var väldigt oroliga för hemresan, men det ordnade sig bra till slut 🙏 för oss, som var kvar till the bitter end! 🇸🇪🇵🇹✈️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.