Portugal – Lagos – Boavista – Long Stay

Hej igen från Boavista.

Tiden går fort när man har roligt. Dagarna bara springer iväg. Nu går vi snart in i sista veckan här på Boavista, men en hel del golf och annat kul skall hinnas med.

 

Clas och Ulf i diskussion innan dagens tävling.

Clas letar efter favoritpeggen.

Kjell värmer upp.

Hasse laddar på sitt eget sätt.

Dagens tävling var 2-manna scramble och första bollen ut var Ulla och Stig tillsammans med Ulla och  Hasse. (Vi är många som heter Ulla denna säsong!)

Andra bollen med Kjell och Eva som spelade tillsammans med Carin och Clas.

Eva märker sin boll.

Vår ljugarebänk med Stig, Ulf och Ulla.

I väntan på prisutdelningen.

Vinnare av dagens 2-manna scramble blev Carin och Clas med Ulla och Hasse på andra plats. Man skrapade ihop lika många poäng så det fick avgöras på hcp. Stort GRATTIS till er!!!

Kjell svingar loss i onsdagens sällskapsgolf.

Hasse och Clas laddar med drivern.

 

Carin ser koncentrerad ut.

Blått är Ullas färg.

Kjell slår ut med armarna, inte heller den här putten gick i .

Eva var nära att sänka sin långputt.

Stig beundrar Ulla som är jätteduktig på att putta.

Hasses chip var nära att gå i.

Nära Boavista ligger den lilla mysiga byn Luz. Där finns många mysiga restauranger varav denna är en av våra favoriter.

Att äta lunch med denna utsikt är inte helt fel.

Vi träffas varje dag  när det är happy hour på vår bistro Bela Colina. Denna kväll hade man gjort en specialmeny till vårt gäng. Vi blev bjudna på helstekt Dourada som var inlindad i bacon samt grönsaker och potatis därtill. Detta sätt att tillaga douradan kommer från Sagres.

Stig ser fram emot kvällens middag.

Eva tittar förväntansfullt på sin fisk.

 

Till efterrätt serverades en supergod chokladkaka med portvin därtill.  Mätta och belåtna vandrade vi sedan hemåt. I morgon är det dags för nya äventyr.

Det var allt för denna gången.  Vi hörs snart igen.

Ulla och Ulf

Eastonvärdar på Boavista

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.