Portugal – Lagos – Long Stay (NYHET! Boavista)

Nytt Long Stay i Lagos! Skall vi träffas på Boavista till hösten 2019?

Nu har vi, Ulla och Ulf Wickman, varit Eastonvärdar på Marina Club i Lagos under många säsonger och har trivts mycket bra där, men nu är det tid för något nytt.

Vi har alltid tyckt om att bo centralt med tillgång till restauranger och med shopping på gångavstånd. Detta har man när man bor på Marina Club. Det är lite längre, 5-6 km, ner till centrala Lagos från Boavista. Det kostar 7-8€ med taxi eller så kan man åka med Boavistas shuttle service, det tar ca 20 minuter. Eller för all del så använder man sin hyrbil.

På Boavista får man ett förstklassigt boende med all den bekvämlighet man kan önska sig. Det finns olika pooler för bad samt en bar och frukostrestaurang alldeles i närheten av boendet.

Varje lägenhet är i 2 plan med balkong på båda.

Alla lägenheter är placerade i en lummig palmträdgård där man har tillgång till solstolar direkt utanför sin egen altan och naturligtvis vid poolområdena.

I direkt anslutning till lägenheterna finns egen parkering.

Dessutom har man en egen reception vid boendet.

Vi är själv rätt krävande när det gäller hur vi vill att en en Long Stay-vistelse ska vara. När vi besökte Boavista med deras nya boende kände vi att detta är en perfekt bas för att bygga en omväxlande och trevlig Long Stay för våra gäster.

Här en vy från vardagsrummet som ligger på andra våningen.

Ett modernt fullt utrustat kök med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och kaffemaskin. Det finns servis för 8 personer så här går det utmärkt att bjuda goda vänner på en härlig middag.

Den fina matplatsen med utsikt över ett av poolområdena.

Master bedroom  på övre plan. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum. Här går det alldeles utmärkt att ta emot besök av familj och vänner.

I lägenheterna finns 2 fina badrum, ett med dusch och ett med badkar.

Dessutom finns ett stort SPA och GYM i klubbhuset. I klubbhusets restaurang arrangeras olika typer av event flera gånger i veckan.

Golfbanorna som ingår i konceptet har vi spelat flera gånger och vi tycker att alla är bra. Vi känner att med dessa som bas kan vi sätta ihop ett trevligt spelprogram för er vistelse på Boavista

Detta är ett av våra favorithål på Boavista. Ett utmanande par-3 hål över vatten.

De flesta golfrundorna spelar ni på Boavista, men i paketet ingår även spel på Palmares och Espiche. Alla tre är utmärkta golfbanor.

Vi hoppas och tror att detta kan bli den perfekta Long Stay-semestern för er. Mer information om resmålet, boendet, golfpaketet och avgångarna finns på Easton Golfs hemsida HÄR >>

Ulla och Ulf,

Eastonvärdar i Lagos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.