Portugal – Lagos – Marina Club – Longstay

Härligt väder, härliga gäster och härliga golfbanor i Lagos

Tidig morgon på Palmares, det vankas veckans spelare Eva, Siv, Hans och Johan

Carina, Barbro, Lars-Göran och Lars i väntan på att få slå ut

En mor med 12 nykläckta småttingar passerar över daggvåt fairway. Alla ska med

Ärlighet varar längst! Fantastiskt att det funkar i Portugal! Välj vilken påse med bollar du vill ha, lägg pengar i den lilla börsen bredvid, hur svårt kan det vara?

Skönt att få slappna av en stund efter en härlig runda

Salgados bjöd på bredare vattenhinder än vanligt när vi spelade bästboll. Säkrast att ha många bollar med i bagen

Barbro och Siv tar igen sig medan Hans och Lars-Göran slår ut

Scorekorten tas om hand av Jack för genomgång. Leif, Gun, Johan och Eva

Efter en härlig dag på trevliga Salgados bär det iväg hemåt för prisutdelning. Jack, Lars-Göran, Hans och Siv

Trevliga Daniel i receptionen bjuder oss på ett typiskt hembakat portugisiskt påskbröd. Brödet smaksätts med citrongräs och bakas med hela ägg i, med skal och allt. Tusen tack Daniel, det var jättegott! Vi får bjuda igen med vårt knäckebröd

Stort grattis Siv som vann veckans spelare! Bra jobbat!

På andra plats kom Hans

Glada segrare av bästbollen! Eva och Johan får pris av Jack, bra spelat!

På fredagen spelade vi på vackra Espiche

Klubbhuset har fått pris för sin skönhet och för att det smälter in så fint i den omgivande miljön

Soligt men blåsigt. Johan, Eva, Gun och Leif redo för spel

Lars har en speciell wedge. Jack provar, Lars och Carina tittar på

På kvällen åt vi gemensam middag på gemytliga Fernando. Lars-Göran, Siv, Eva, Johan, Hans och Barbro

Låt er väl smaka!

Vi hade en fantastisk kväll med god mat och många skratt. Leif, Carina, Lars, Gun och Jack.

Tusen tack systrarna som sköter all servering på Fernando. I köket lagar deras föräldrar all maten. Vi kan varmt rekommendera denna mysiga restaurang

Eastonvärdarna Jack och Anna Carin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.