Portugal – Montado

Eastonvärdarna Ewa och Camilla

Nu tackar vi för oss på Montado, vi har haft 6 härliga veckor med strålande sol och fantastiska gäster. Vi säger inte hejdå, vi säger på återseende.
Eastonvärdarna Ewa och Camilla

Stora kramkalaset när de sista gästerna åkte idag.
Många scorekort har fått räknas under veckorna.

4 svar på ”Portugal – Montado”

  1. Vad kul att få ta del av era härliga bilder på alla trevliga golfare vi mött denna vecka! Superlativen räcker inte till, så jag skriver bara ett stort TACK till Ewa o Camilla för en fantastisk vecka på Montado! Ni är bäst!

  2. Tack Eva och Camilla, ni är bästa golfvärdarna!
    Vädret kunde inte vara bättre! Montado golfbana jättefin, 19:e hålet trevligt att ta en öl/ett glas vin efter golfen, och resan till Troja var pricken över I:et☀️???️‍♀️Det har verkligen varit en toppenvecka??

  3. Ett “Tack” från Gunnar och mig för en väl planerad vecka med varierande golfaktiviteter och möjligheten att få spela så mycket man hann innan mörkret lade sig En hälsning till alla andra trevliga golfare!

  4. Vi har haft två fantastiska veckor. Ewa o Camilla har bidragit mycket till detta. Bättre värdar får man leta efter. Dom kan allt om bra service och är glada och positiva. Solen har lyst på oss i 14 dagar. Helt otroligt! Ett härligt minne i vintermörkret. ⛳️?⛳️

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.