Portugal – Montado

Förberedelserna pågår för fullt att ta emot ett nytt gäng på Montado på söndag.

Det är ju så skönt att bo nära banan, bara att titta ut från balkongen så har man utsikt över 18e green. Här dock bild från 15e green.

Många fina villor kantar banan men det är inte många här nu under vinterperioden. Det pysslas dock i trädgårdarna och planteras just nu inför kommande säsong kan man ana.
Här bild från det 17e hålet idag, en fin liten green.
Tog en tur till Setubal igår, ligger bara ca 15 min från Montado. Här kan man också få en Mc Chicken om man längtat efter det.
För den shoppingsugne finns det gott om skoaffärer.
Eller kan man bara flanera runt och njuta av miljön. Det finns gott om små cafeér och matställen, allt från Big Mac till rätter för finsmakaren.
Till skillnad från Spanien så är det ganska färggranna hus.
Så vackert i solnedgången.

Nu väntar en fullspäckad vecka med 4 rundor på fina Montado och 1 runda på fina Troia och jag ser fram emot att möta våra nya gäster på söndag.

Ewa er Eastonvärd

4 svar på ”Portugal – Montado”

 1. De ska bli trevligt att träffa dej igen Ewa jag var senast där i mars 2022.De ska bli kul att spela lite golf igen o upptäckta Montado o Troja o stanna i 2 veckor att umgås med trevliga människor.

 2. Hej
  Vi är 5 Gubbar som kommer från Uppsala 2 av oss var där i Mars 2022 vi trivdes så bra att vi bokade in oss igen med 3 gubbar till.
  Hur många blir vi i gruppen?
  Ses sent på Söndag!!!
  Mvh Kjell Eriksson tel 0730 389203

 3. Hej!
  Vi var på Montado senast i oktober 22. Gillar verkligen stället. Kommer stanna två veckor denna gång. Kul att du är där Ewa, det var några år sen vi träffades.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.