Portugal – Montado

Troia-dag för hela gänget från Montado. Det blev en tur med katamaranen över till den jättelika sandhalvön och för spel på fina Troia.

 

Det stod scramble på schemat för de flesta och det är en bra spelform. Man får då tid att njuta lite av utsikt och natur.

Om man undrar över gräset så är det inte grönare på andra sidan,, nej skämt åsido. Denna typ av gräs som är extremt tåligt är ett slags bermudagräs som trivs i höga temperaturer och utan bevattning. Gräset vilar under den ”kalla” perioden och tappar då sin gröna färg. De är dock i bästa skick trots sin lite gula nyans.

Trevligt med 4mannascramble =  lagsammanhållning och många glada skratt och tillrop. Birdies gjorde några, andra hade svårare med de snabba greenerna. Här Janne, Sven o Karin.
Så vackert tycker Karin
Åke muttrar; den ska dom väl putta i utan mej hoppas jag.
Lars-Göran fick hålla segertalet denna gång och laget gick +1 vilket var mycket starkt då vi hade lite vind också.
Alla fick iallafall något gott på 19e hålet innan vi begav oss hemöver igen.

Alla har blivit lite brunbrända och alla verkar trivas här i Portugal. Idag fredag skall veckans spelare 2 spelas och vinnaren skall koras. Vädret är toppen, sol från blå himmel bådar gott.

En med nageltrång får hoppa över dagens spel tyvärr, 22000 steg i Lissabon satte spår. Outfit igår på Troia hjälpte tyvärr inte. Hoppas det lagt sej till imorgon.

Lycka till med dagens golf önskar Ewa er Eastonvärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.