Portugal – Montado

Allt gott har ett slut och så också för oss här på Montado. Veckans spelare skall koras.

Ledarbollen, nerver i dallring. Från vänster Karl-Einar, Göran, Bengt och Stefan. Men varför lutar dom så?
Undrar just vem som skulle dra det längsta strået, det var många som var laddade.
Tyvärr fick vi starta på eftermiddagen efter en klubbtävling vilket gjorde att vi blev tvungna att spela i solnedgången. Här ledarbollen på 17e hålet (9an för oss som startade på 10an)
Här behövs ca 120 m carry för att nå över vattnet. Det är mörkare än det ser ut. Man får lyssna var Bengt landar – tyvärr ett plums. Gjorde inget då vi strök resultatet för alla och tävlingen spelades över 17 hål – rättvist.
Eftermiddagsrond gav oss i vilket fall en underbar solnedgång efter en härligt varm dag på banan.
Bengt vinnare av veckans spelare, inget snack om den saken men gladast var nog Bert-Ottar som kom 5a. Bra jobbat killar.
Stig och Susanne – våra bästbollsvinnare.
Såklart att vi hade en jättetrevlig middag som avslutning på denna vecka. Grillkväll stod på schemat. Kryddades med skönsång av bl a Bert-Ottar som sjöng tiotusen röda rosor – inte ett öga torrt bland damerna. Tur han bara har ögon för sin härliga Louice.
Så är det då en där jobbiga avresedagen och man hoppas att man ska få träffas igen, telefonnummer byts – löften avges – vi måste träffas till sommaren……..
För mej har varit jättekul att få vara till er tjänst denna vecka på Montado. Dels återseendet av mitt favoritställe, mötet med f d gäster, vänner hemifrån och alla nya goa golfare man lärt känna denna vecka. En sak är säker, jag kommer iallafall tillbaka hit till Montado. Tack alla gäster för denna gång – på återseende. Ewa – er Eastonvärd (ja det är rätt ensamt här nu om någon undrade)

 

 

2 svar på ”Portugal – Montado”

  1. Säkert skönt ändå för dig att pusta ut lite. Hoppas fina vädret fortsätter de dagar du är kvar.
    Tack för att du gjorde veckan så trevlig🏌🏼‍♂️👍🤓
    Stefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.