Portugal – Sesimbra

Vårsäsongen i Sesimbra, Portugal börjar närma sig sitt slut.

Efter ”Veckans spelare dag 1” känner Torbjörn, Kerstin, Jörgen och Margareta sig redo för ännu en utmaning, nämligen kvällens musikquiz.

Kerstin och Eva kontrollerar att siffrorna stämmer. Nöjda konstaterar de att dagens resultat från tävlingen väl motsvarar förväntningarna!

Chauffören Fransisco, längst till vänster,är en mästare på att arrangera intressanta utflykter i Sesimbras omgivningar! Natur, kultur, hantverk, vin och god mat i en härlig blandning gjorde den här dagen minnesvärd tycker Håkan, Gert, Torbjörn, Kerstin, Inger och Eva.

Inga är en färgstark , intensiv och positiv golfare som bjuder på många glada skratt!

Vi har inte bara njutit av många härliga golfrundor och tillbringat nästan två veckor på ett av Portugals absolut charmigaste resmål, Sesimbra, utan också träffat många positiva och trevliga golfmänniskor! Vi är nog ganska överens om att det faktum att vi vill dela vårt intresse för golf tillsammans med likasinnade ger väldigt goda förutsättningar för en fantastisk semester.

De flesta är också överens om att 11-12 dagar är väldigt lagom- lagom mycket golf (minst 6 rundor), lagom tid för annat (följa med på utflykter, promenera, sola eller bara ta det lugnt) – helt enkelt en innehållsrik och samtidigt vilsam vistelse i underbara Portugal.

Yvonne – Eastonvärd, Sesimbra