Portugal – Sesimbra

Sista speldagen för den fjärde gruppen här i Sesimbra.

Väldigt fin uppställning Berit! Tävlingsfri dag, sånär som på Närmast hål på 16:e.

Roger håller koll på inspelet. Vi var fyra gossar, som gick ut sist i startfältet.

Kerstin och Inger gick tillsammans med Tommy i bollen framför oss. Här väntar de på att få slå ut på det 14:e hålet på Aroeira I. Alla uppskattar inte vattnet och bunkern före green.

Här på 19:e hålet är alla nöjda i alla fall.

Tommy kastar lystna blickar på den tårtbit, som Börje belönar sig med, efter en väl genomförd runda. Hur gick det då i vår tävling? Jo Roger håvade in 14 € med sina 6,22 meter från flaggan. Sedan satte han dessutom putten för birdie! För det så fick vi i bollen en liten virre var.

Så var det dags för prisutdelning i våra tävlingar.

Det vinnande laget i Easton Classic bestod av Inger, Maud, Börje och Bo. Börje tog också hem titeln Veckans spelare. Kameran strulade för mig, så några pristagare fastnade inte på bild. Mats blev tvåa och Roger tog hem tredjeplatsen. Bästa dam blev Inger på bilden.

På andra plats i Bästbollen kom Maud och Roger. Vann gjorde Berit och Mats på samma poäng, men med lite lägre handicap. Kamerastrul igen!

Birdieligan! Berit och Roger belönades för sina birdies.

Snyggingarna Inger och Berit hade skrivit ihop en liten vers till mig. Jag fick också en fin liten uggla gjord i trä. De hade undertecknat versen med Ruggugglorna Inger och Berit. Verkligen inte en passande beskrivning av de här två glada tjejerna. Tack så jättemycket för vers, uggla och omtanke!

Sista middagen i går med gänget, för idag fredag åker alla hem. Tack så jättemycket för denna gång! Jag hoppas att vi snart ses igen, kanske på hemmaplan eller någon annan stans i världen.

Claes

Er Eastonvärd

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.