Portugal-Sesimbra

Sista gruppen och tyvärr har vi dessutom nått fram till sista dagen här nere i solvarma Portugal.

Den här vyn hade sista gruppen för 11 dagar sedan. (om det inte var för mörkt)
Fina hus finns det gott om här nere här har vi ett.
Här kommer fler.

Ibland får man gnugga sig i ögonen när man sitter och jobbar på balkongen för rätt som det är så  kommer det en sån här flygande.
Karlsson vann närmst flagg två gånger och dom som följer vann var sin gång.
Ove
Och Paula som förare i vänster bil och Anders som förare i höger bil.
Apropå Herr Karlsson så lyckades han med något som vi i Skåne säger en riktig bagespinn på två meter. Han satte dessutom den långa 15 meters putten för birdie på Challenges artondes green. Grattis.
Paula vann inte bara närmst flagg hon vann även bäst bollen tillsammans med kompisen Annki. Grattis.
Vi fortsätter på temat vinnare denna gången är det Tävlingen Easton Classic. Barbro T. Karlsson Ulla och Anders eller enklare Ölänningarna.
Sista gänget som tog hem första, andra och tredje priset i den mest prestige fyllda tävlingen veckans spelare som går över två dagar är från höger Lars trea Karlsson tvåa och i mitten totalsegraren Christel. Ett stort grattis till Er.
Det är med lite sorg men också med mycket glädje som jag tar farväl av Portugal och Sesimbra. Hoppas att jag snart kan vara tillbaka. Jag vill passa på och tacka alla gäster för all hjälp, support och glatt humör som ni bidragit med. Utan ert sprudlande sätt och den entusiasm ni visat och därtill alla goa ”vassa” kommentarer hade det inte blivit så här bra och kul. Hoppas jag kan få träffa er i framtiden någon stans men till dess ta vara på varandra.
Ronny Er Eastonvärd på Sesimbra Portugal.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.