Portugal – Sesimbra Hotel & Spa

Det är få platser som Sesimbra där man kan  ha ett ”mobilt” kontor. Hotellet i bakgrunden är våra gästers boende från 11-12 dagar till dom som valt 7 dagar.
Om man vänder på kameran så har man sköna atlanten som denna vecka haft temperaturer över 20 grader. Lägger man där till en sandstrand som är 3 par fem hål lång så fullbordas bilden av en dröm.
Sesimbra by med knappt 5000 invånare är nog den mest pittoreska man kan hitta söder om Lissabon. Här finns 130 matställe och merparten serverar minut färsk fisk eftersom detta är en av dom två största ”landningsställe” för fisk. Massor av konst finner ni överallt dessutom i denna lilla by.
Byn ligger nere i en gryta och ibland kan man vakna till denna syn och tro att man befinner sig i en alpby. Bilden tagen på väg upp från byn till någon av dom tre banor som vi spelar på.
Denna fyrklöver var ledarboll i veckans spelare efter första dagens spel. Gittan Stig Leif och Mats. Snart är det dags att spela på Quinta do Peru för att kora en segrare.
Golf värden själv fick dessa två unga gentlemän som medspelare. Ja egentligen var Arne Caddie och Kent till vänster den som spelade. Dom här två har verkligen förstått att det viktigaste på en golfrunda är att ha skoj. Jag har sällan skrattat så mycket.
Bil kan vara bra att ha om man är född 1940. Här en fin vy in mot green 15.
Vinnare av Easton Classic variant från vänster Marianne, Stig Leif och Karin.
Bäst boll vinnarna Stig och Kerstin.
Easton Classic vinnarna. Lars Stig (han har väl varit med innan eller) Titti och Ingalill.
Och vem om inte Stig som blev denna periodens vinnare av veckans spelare.
Ett stort tack till alla skön sjungande gäster denna perioden hälsar er Eastonvärd Ronny

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.