Spanien – Águilas

801_img_20161029_114206

Hej! Det här skrev jag i oktober förra året! Om ca 10 dagar ska vi tillbaka till Àguilas, jag och Britt-Marie och vi ska vara Easton Golfs Eastonvärdar den här säsongen! Hoppas vi får många gäster! Ni är hjärtligt välkomna!

¡Hola Bloggen! Estoy enamorado, i Águilas bussbolags busschaufförer.

Liknande upplevelser får vi varje gång vi åker den lokala bussen här i Águilas.

Ett herrans liv ombord. Han, chauffören (jag tror dom är tre som turas om) ropar till folk utanför bussen att skynda sig för snart åker vi (fortfarande gott om tid kvar) du måste springa om du vill vara med, skojar han… och vi springer.

När alla kommit ombord i bussen får vi ropa vart vi ska. Centro ropar jag och några till. HEM ropar en man med fru och en överviktig dramaten.

Vart är HEM svarar chauffören, jag känner att vi vart där förr, eller hur?

Du körde ju hem oss förra lördan från marknaden, kommer du inte ihåg – säger mannen med fru och en överviktig dramaten.

Ok, men säg vart HEM är, jag kör ju hem så många…

Några damer bli ”smått” irriterade för denna antagligen kommande långa omväg, men andra bryr sig inte det minsta. Chauffören kör självklart hem mannen med fru och en överviktig dramaten till där dom bor, som så klart blir en omväg från den egentliga rutten, dvs en rejäl omväg för surisarna.

”Back on track” har han ju så klart missat några hållplatser där bla surisarna skulle av. Och han, chauffören alltså, får ju då självklart lov att köra hem dom med, men han gör det med ett stort leende – han är verkligen service – men han vet nog inte om att han är det. Alla är nöjda, många ruskar vi på huvet, skrattar, njuter av att busschaufförerna är bland de bästa marknadsförarna av Águilas.

Kan man må bättre!?

Res hit innan det är för sent, jag lovar att om du låter dig se, känna och njuta av det genuina, det gamla fina, och ett Spanskt slow samhälle och javisstja, två mycket utmanande golfbanor, Lorca och Aguilón, du kan inte må mycket bättre.

Kram, Mats

601_matsericsson
Hälsningar Mats, din Eastonvärd för Easton Golf i Aguilas
Tel  (+34) 617 912 095
E-post mats@rabarber.com

Ett svar på ”Spanien – Águilas”

  1. Det låter onekligen trevligt, avslappnande och ”manana loare”!
    Njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.