Spanien – Águilas

Damerna i Águilas fortsätter sin segeryra…sopade banan igen…andra veckan i rad!

Triss i damer  vann ”Veckans spelare”…

Eva spelade i ledarbollen…spelade väl och blev BÄST! Eva berättade att järnen varit hennes bästa vapen och att hon njutit av spelet…särskilt avslutet på hål 18…som vi alla kunde följa från terrassen på Águilon. STORT GRATTIS till en fin prestation!
Cecilia spelade också i ledarbollen och fick en tuff utmaning från greenbunkern på hål 18. Med ett snyggt slag hamnade bollen på green och Cecilia kunde håla ut och bli nästa välspelande dam i ”Veckans spelare”. GRATTIS till ett fokuserat och vinnande spel!
Marina var en av Eastons härliga förstagångsresenärer i Águilas. Lika säkert som Eva och Cecilia, besegrade hon Lorcas och Águilon mycket omtalade raviner och gillade alla tävlingar. Grattis Marina och kul att du gillade att åka med Easton. Välkommen åter!
Veckans första tävling BästBollen spelades på Águilon och det blev många fina resultat.                        Bäst i BästBollen blev paret Marina och Magnus. Parspelet var oslagbart och scorekortet ett nöje att läsa. Stort GRATTIS till segern!
Maud och Toivo gillar emojis och väljer varsin färgglad rygga. Grattis till tredje plats!
Här är det vinnande laget med det tungvrickande namnen ”Gaisåkerfiskebyxa” !                                Vinnare i Easton Golf Classic 8-15 oktober blev Anneli, Sigge, Magnus och Marina. GRATTIS till segern!
Laget ”Nike ” med Benny, Cecilia, Toivo och Mats trivdes på Lorca och deras kompletterande spel och de kom på andra plats.
En herrkvartett med en blandning av sött och salt…Ola och Per från ostkusten…Lars och Per från västkusten. Laget byggde vänskapsbroar och bräckte Lorcas raviner. Grattis till Águilas gentlemän!
Inledning på kvällen…alla samlade för bild- och filmvisning från veckan. Veckans svingar  från första tee på Lorca var kul att kolla på.

Kort tillbakablick från veckans avslutande runda på Águilon…

Första boll på första tee…Birgitta, Per och Anneli.
Rune, Christer och Maud…
Herrbollen Nils, Toivo, Ola och Sigge och…
Lars, Britt, Marina och Benny och…
ledarbollen med Eva, Magnus, Cecilia och Mats.
Från 19.e hålet ser vi Águilons 19:e green och 19:e hål. Lars satte rekord under veckan med 6 rundor…108 hål! Per nästan lika många…99! Men denna green lämnades utan nedslagsmärke och fotavtryck!

Efter en vecka med utmanande golf och soliga dagar och varma bad och trevligt umgänge och massor med nya intryck har väskorna packats och nya mål väntar.

Välkommen åter

Maj/Eastonvärd

Ett svar på ”Spanien – Águilas”

  1. Hej Maj,
    Tack för en väl genomförd golfvecka i Aguilas och till en uppgradering fö ett skönt boende!

    //Ola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.