Spanien – Águilas

Säsongens sista ledarboll har här gått sin avslutande runda i ”Veckan spelare”. Här har Renée, Tomas, Gittan och Gunvor hålat ut på hål 18 och vi har ett resultat…
Det känns bekant…Tomas gör en repris från förra veckan…tar med två slags marginal segern och titeln ”Veckans spelare” igen. Hatt byts till segertröja. GRATTIS !
Kent hade bästa support av sin Lisbeth och avancerade raskt på resultatlistan…många fina resultat under den avslutande rundan på Águilon gav en andra plats i ”Veckans spelare”.  GRATTIS !
Alla har vi imponerats av Gudruns säkra och metodiska golfspel och det gav henne denna vecka en tredje plats. GRATTIS !
Gunvor och Rolf var ett vinnande par…slag räknades och resultat fördes in…hcp byttes men till slut ett vinnande resultat.
Ann-Louise och Rolf tog tredje plats och visar glatt att deras gemensamma muskler ryms i pikéskjortan!
”Fyra stora starka” höll vad namnet lovade…poängmässigt starkaste laget och seger till Gunvor, Renée, Kaj och Bengt. GRATTIS!
er  ”Jokergänget” Rolf, Ulla och Kent med sin Joker Bengt blev näst bäst i lagtävlingen.  Tack till Jokern för flera avgörande poäng!
Gittan här med sitt lag  ”Gittans grabbar” kom på tredje plats.
Águilas by night…en vacker vy från hotellet.

Lisbeth och Kent, Anette och Kaj, Gunvor och Rolf och Ann-Louise och Bertil sa ”Hejdå” i går kväll. Önskar er alla en behaglig hemresa.

Hälsningar från Maj/Eastonvärd i Águilas

 

Ett svar på ”Spanien – Águilas”

  1. Hemma igen i kylan efter två härliga veckor i Aguillas. Vi fick många fina vänner. Stort Tack till May vår golfvärd. Med vänlig hälsning, Rolf o Gunvor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.