Spanien – Cambrils

Bästa Eastongolfare med destination Cambrils Costa Dorada, Tarragona i Katalonien. Nu är det snart dags för avfärd från Sverige och den 27 mars  anländer de första gästerna och sedan varje onsdag fram till den 10 april.

Cambrils
Strax söder om Tarragona ligger Cambrils och stadens största tillgångar är underbara sandstränder, 9 km av gyllene sand och massor av aktiviteter. Mer än 150 restauranger gör Cambrils till en gastronomisk huvudstad i Costa Dorada. Staden har förhistoriska anor och började växa under romartiden. I anslutning finns också ett för orten viktigt fiskeläge. Flera golfbanor finns också inom nära avstånd med Lumine Golf som flaggskepp med sina två 18 hålsbanor Lakes och Hills och en fantastisk 9-hålsbana  samt utmärkta träningsområden.

Hotel Monica som vi bor på under vistelsen är ett högklassikt familjehotell i centrum c:a 300 m från Medelhavet. Vi har också gäster på spel- och träningsresa med Easton Golf Academy som bor på Sol Port Hotel, ca 350 meter mellan hotellen, där Mark och David är med som golfinstruktörer.

Glöm inte att uppdatera era golfklockor!

Välkomna till Spanien och Cambrils! Jag ser fram mot att träffa er, alla härliga golfare.

Thomas, din Eastonvärd
i Cambrils

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.