Spanien – Cambrils

Sista gänget ut hälsar farväl av Lumine Golf och Cambrils. Tack för denna säsong!

 

Tack Cambrils för den här säsongen!

Så tog den då slut. Höstsäsongen i Cambrils. Men den skall sannerligen inte på något sätt förknippas med ”höst” och vad som är synonymt med den säsongen. Vi har ju bjudits på ett enastående väder där endast två dygn av sex veckor höll ”sämre” väderlek. Vi har dock spelat enligt plan och ingen inställd golf. Härligt!

Vi har alla enats om att Cambrils är en härlig golfdestination som bjuder upp till mycket mer än golf med sitt centrala läge, många restauranger, bra banor, nära och varierande utflyktsmål och stor gästfrihet. Här gör man allt för att vi skall trivas och få en så bra upplevelse som möjligt. Småjusteringar är på sin plats och jag ser fram emot att få ta tag i detta under vinterhalvåret för att sen i mars-april ta emot gästerna med större erfarenhet och bättre kunskap.

Sista gänget ut har varit en liten men ack så naggande god grupp. Vi fick avsluta i en skön kompisanda och en del av oss följdes åt ända hem till Arlanda. Vilka var de sista tappra?

Gästerna

”Det är honom att slå” – Gunnar
Snyggast på tee – Bo
Curlingkungen – Roger
På-nytt-födda – Lena
Baseball Furies (vg. googla) – Lars
Jag är Veckans spelare – Hockey Hans
Working man hero – Ulf
Joker – Kerstin

 

La Cua Curta

Ett av de stora avtrycken under hösten i Cambrils blev de gemensamma middagarna hos Alex på La Ca Curta. Alla gästerna under säsongen tog möjligheten att delta och många gånger även en andra gång. Vilken fest! Vilken gemenskap och vilken otroligt god mat. Hit återkommer vi givetvis till våren.

Den traditionella Moscatel ritualen var ett roande och populärt inslag under den gemensamma måltiden på La Cua Curta.

Sista onsdagen på La Cua Curta fick vi vara med om ett alldeles extra skådespel. Klockan 22:00 samlades Cambrils befolkning ute på torget utanför restaurangen och visade sitt missnöje efter det katalanska frihetsvalet. Ett öronbedövande skådespel!

 

Golfrapporten

Vi höll en sista prisutdelning och dagen till ära gick ingen lottlös. Eftersom en lite kallare nordanvind svept in under kvällarna höll vi den för ovanlighetens skull inomhus i hotellfoajén.

Säsongens sista prisbord. Bland annat med sponsorpris från Lumine Golf och lokalproducerad prisbelönt olivolja från Cambrils. (Siurana).
Roger & Bo vann Bästboll.
Hans blev överraskad åt sin seger i Veckans spelare.
Undertecknad fick åter igen =) stå på prispallen. Denna gång för seger i Easton Classic tillsammans med Kerstin, Gunnar och Hans.

Kära läsare, detta var allt för denna gång. Tack alla för en underbar höstsäsong i Cambrils och vi ses till våren. Jag kommer att vara först på plats =) Längtar!

Thank You all at Monica Hotel and Lumine Travel for a wonderful season. You have done everything for our guests and it has been a pleasure to get to know you and work with you. Looking forward to the spring season. Longing!

Saludos
Benny
Eastonvärd i Cambrils

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.