Spanien -Cambrils

Ett av de många omtyckta lokala vinerna på hotell Monica i Cambrils – Formiga. Ett vin från Priorat och har högsta klassificering.

Vilket väder!

Ett sånt otroligt väder vi haft här i Cambrils under hela den gångna veckan. Helt fantastiskt! Kul för gästerna och jag har inte mått så dåligt själv kan ju tilläggas. Jag vinkade av gästerna igår och jag vill än en gång passa på att tacka alla för ”Albert – discount”. Han berättade väldigt entusiastiskt om hur det hela planerades. Tack!

Lördagen och söndagen innebar veckans spelare. Söndagens pristagare blev inte riktigt de samma som lördagens ledare. Visserligen var de alla med i täten men placeringarna blev annorlunda. Dock skall det poängteras, enbart damer i prislistan och bäste herre ”först” på femte plats (Sune). Bra krigat tjejer!

Stefan, Mats och Peter njuter av sin golfsemester i Cambrils. Väl uppvärmda inför kommande säsong hemma.
Erny njuter han med, fast på sitt sätt. En golfrunda i 30 graders värme tar på krafterna. (kan tillägga att ramen runt bilden går under namnet ”dreamland”.
En av kvällarna gick vi till populära al Punt. En riktigt bra restaurang mitt i Cambrils med stolt ägare. Till höger ser ni reklamen för ”Fideus rossos” som går av stapeln varje år och innebär en speciell medelhavsrätt som serveras på olika sätt på många restauranger i Cambrils. Håller på fram till maj.
Sista dagen av veckans spelare spelades på Lakes. Hans ”Zorro” (83 slag första rundan) omgiven av galanta damer, Lena (78 slag) och strax bakom i leaderboarden, Maj-Britt (81 slag).
Dambollen bestående av förste utmanare till ledaren Lena, Carin (79 slag) och Elsa. Andre utmanare Susanne (81) med väninna Iren.
”Här skall det hända saker idag”, lovade Sune, Inger och Erling.
Erny, Elsie, Britt-Marie (vinnare av ”närmast-hål-tävlingen” med 4,94 m från flagg) och Bengt Åke (stolt sponsor av prisbordet).
”Storleken har ingen betydelse i golf!”. Ibland blir den dock väldigt påtaglig =) Leif & Gun-Inger tillsammans med Roland.
Veckans prisbord i Cambrils. ”Fantastiskt”, sa gäster och blev förtjusta bland annat över golfnyckelknipporna, Tarragonapaketen och givetvis golfhäftet till Veckans spelare.
Prisbordet bestod av två bord. Uppskattat blev de lokala olivoljorna (som inte är stora flaskor), powerbanksen, och Eastonhanddukarna. ”Äntligen!” sa en av vinnarna.
Segrarna i Bästboll. Lena och Hans med fina 46 poäng. Båda gjorde vars en 30 p runda och varvade sina poäng perfekt. Tvåa kom Susanne och Iren på 41 poäng och trea Inger och Sune med 40 poäng.
Applåderande publik är alltid ett trevligt inslag på prisutdelningar.
Segrarna i Easton Classic. Ett rent damlag som utgjordes av erfarenhet och ren golfentusiasm. Väninnorna Susanne och Iren tillsammans med väninnorna Carin och Maj-Britt. Fina 77 poäng spelade de ihop och segrade före laget Lena, Hans, golfvärd och Joker (Elsie, som spelade in 13 poäng) med 75 poäng.
Veckans spelare och en aningen överraskad Carin. Tackade bland annat sitt nya järnset för vinsten. I det närmaste lyrisk =) Carin segrade tack vare sin andrarunda på 73 slag. Tillsammans med förstarundan på 79 slag blev nettoresultatet 152. Före tvåan Susanne (81-73-154), trean Lena (78-78-156) och fyran Maj-Britt (81-78-159).

Jag tackar er alla för en helt underbar vecka och hoppas ni haft en fin golfsemester här i Cambrils och att resan hem gick bra. Planen lyfte i alla fall i tid =)

Nu stundar avslutningen för säsongen och väderprognoserna säger fortsatt fint väder, i alla fall fram till helgen. Lite oklart är det just nu för både lördag och söndag. Men vi håller tummarna!

By the way, jag var nere på Bonmont idag. Håll utkik efter blogginlägg som kommer att komma lite längre fram i maj under egen rubrik här på bloggen.

Hilsen
Benny
Eastonvärd i Cambrils.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.