Spanien – Cambrils

Nu är de äntligen på plats, singelgolfarna från Sverige. Här har vi gurun själv, Leif, tillsammans med en nöjd Yvonne.

Singelgolfarna intar Cambrils

Äntligen har gästerna anlänt och satt full fart på tillställningen. Rutinerade och förväntansfulla golfgäster som nu har valt Cambrils och Lumine Golf som destination. I nästan 20 år har de rest med Easton Golf och de gör det väldigt avslappnat och med stor rutin. Spindeln i nätet, Leif, tar hand om sina resenärer med ett stort leende och mitt jobb som Eastonvärd har aldrig varit lättare =)

Innan de ca 30 Eastongästerna anlände, hade jag nöjet att få dela en drink med long stay gäster från Sunbirdie. Träffade dem tillsammans med kollegor från Bonmont på Vinfestivalen i Cambrils. Trots allt trevliga människor.
Jag har alltid en förkärlek för att ta de mindre, avgiftsfria, vägarna till flygplatsen från Cambrils när det är dags att hämta gästerna. Ni kanske förstår valet när ni ser dessa vyer. Lägg märke till vägen som slingrar sig där borta längs bergssluttningen.

Hinner vi till fotbollen?

Efter en gemensam välkomstmiddag var det dags för EM-kval fotboll och som jag tidigare berättat hade jag varit över hos Titi och bokat bord. När vi anlände hade dock Sunbirdie gästerna (som jag ju träffat tidigare) tyckt att vårat fina dukade långbord var perfekt för dem och en del hjärtliga sarkasmer utbyttes. Men vi kunde enas och tillsammans, givetvis, avnjöt vi spänningen i matchen. Till och med (de få spanjorerna som vågade sig in) fick bli glada till slut.

Härlig stämning inför Sverige – Spanien. Stämningen var fullständigt lyrisk under 92 min…. Leffe hade förberett med flaggor.

Marknaden i Cambrils

Första dagen spelledigt och en del av gästerna kunde besöka den obligatoriska marknaden i Cambrils. En 20 minuters promenad från hotellet, i underbart soligt väder, och här erbjuds allt som kan tänkas. Många gånger finns upplysande prisskyltar och det är väldigt enkelt att bestämma sig för något. Givetvis försöker en del pruta men överlag så billigt att det inte är nödvändigt. Mycket kläder, väskor, köksredskap, klockor och smycken. Även en del livsmedel säljs.

Marknaden i Cambrils drar både turister och lokalbefolkning.
Det är enkelt att se vad varorna kostar på Cambrils marknad.
Sugen på att laga din egen paella? Här finns redskapen.
Barbro, Leif och Lena på Lakes första tee.
Libero anslöt till golfen på plats. Se sån sving han har…
Jag fick äran att spela med Ulla-Britt och Anita (även Bert). Passade på att fotografera dem med nöjesparken Port Aventura som bakgrund.
Jaha, hur löser vi det här? Strategiskt placerad greenbunker kan misstänkas.
Passade på att fotografera den där konstiga ”frukten” på Lakes 13:e. Har fortfarande inte fått reda på vad det är.

I nästa inlägg kommer bilder från middagar på stan, golfbilder, födelsedagskalas och lite annat.

Hasta luego!

Hilsen
Benny
Eastonvärd Cambrils

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.