Spanien – Cambrils

Givetvis grattades Leif av hela Easton Golf. Klassiska bilder från utvalda resor, bästa Cavan och choklad. GRATTIS!

60 -års kalas á la Espana

Under veckan har vi haft tre födelsedagar här i Cambrils och två av dem har firats lite på egen hand och, på egen begäran, utan större uppståndelse. Men den tredje var ju den vi laddade för. Spindeln i nätet, Gurun och singelgolfarnas enväldige härskare, Leif, fyllde 60 år. Detta skulle firas och det gjorde vi med gemensam middag på hotellet. Trevlig tillställning med fina presenter, tal, tårta och flertalet gratulationssånger under dagen. Den första i en fullsatt buss när föremålet för födelsedagen lyckades äntra bussen som ”kökarl”. Bra tajming!

Men vi har även fått ihop en gemensam middag ute på stan. På lördagskvällen promenerade vi de fem minuterna till Lekeitio och intog övervåningen. Härlig lokal med öppen vägg och balkong mot gatan. Lekeitio är en typisk spansk tapasrestaurang och här äter man med fördel även paella.

På Lekeitio satt vi mysigt och hade mycket att språka om. Servitören för de 25 talet närvarande hade fullt upp.

Vi spelade golf på Hills under söndag förmiddag. Idag skulle dock vädret visa sig från en lite mer avig sida och de sista nio hålet fick spelas i regn. Under tio minuter hällregn. Men gästerna skall ha en stor eloge som tog detta med en ”klackspark” och fortsatte spelet som om de inte gjort annat. Stort!

De flesta hann förbi Hills 10:e innan regnet satte in. Björn studerar när ”Todde” smeker iväg bollen.
Bernt spelade i en lagom avslappnad stil. Visar stolt upp sitt scorekort.
Regnet avtog och lagom till 19:e hålet fick gästerna åter möjlighet att sitta ute på den fina terrassen. Salut!
En del valde dock att sitta inomhus. Bland andra Barbro, Libero och Åsa.
Förra gången förärades Leif med en Ferrari. Denna gång blev det ”bara” en ”Bubbla”. Flankeras av vackra leende bordsdamer.
Givetvis hölls det tal denna stora dag. Yvonne fick uppdraget att lämna över sällskapets insamlade present (presentkort på Centralbadet) och passade på att hålla tal.
Av födelsedagsbarnets min att döma, innehöll talen intressanta berättelser.
Fjärde rundan, och andra på Lakes, avslutades åter i solsken. Gästerna fick lite extratid på 19:e och passade på att njuta.
Anita, Björn, Lena och Åke hälsar skål och tackar för gott sällskap.
Bert, Åsa och Barbro skiner upp när jag passerar.
Undertecknad fick nöjet att gå tillsammans med Siv, Bengt och Carine denna avslutande runda. Vi tackar Siv för birdie på 14:e. Det smakade …..

Vi tackar singelgolf.se för denna gång och önskar er många trevliga golfresor och upptåg i framtiden. Troligtvis och förhoppningsvis, ses vi på annan destination i framtiden.

Hasta luego!
Benny
Eastonvärd i Cambrils

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.