Spanien – Islantilla

I dag är det hemresa för min andra grupp här i Islantilla. Men tidigare i veckan, så hann vi med detta:

I torsdags var det dags för vår 36-hålstävling Veckans spelare. Av hänsyn till de övriga deltagarna, så valde Tore och Lasse att inte ställa upp. De ville ge dem en rimlig chans att vinna. En ädel handling!

Per-Ulf och Gunnar däremot är med i jakten på priser, ära och berömmelse.

Inte heller Sofia ville utmana sina kamrater. Hon är mitt uppe i försäsongsträningen inför vårens satsning i jakten på rankingpoäng.

Men Per-Ulfs fru Monica vill försöka få en del av kakan.

Här vilar inga ledsamheter. Karen är en bland alla glädjespridare i gruppen.

Man kunde tro att det är en minaret, men enligt utsago är det ett klocktorn.

Här äter och dricker vi bra. Peter och Lasse laddar med kolhydrater för ytterligare nio hål. Det är heldagsgreenfee alla dagar, så det gäller att passa på.

Cesarsallad är min favorit.

Så här ser avslutningen ut när svinghastigheten ligger på 105 mph. På rangen lägger Sofia på ytterligare 5 mph om det behövs.

Peter inför utslaget på första hålet på den gröna slingan.

Petter vilade ryggen i torsdags, men här på fredagen är han på gång igen.

Göran i en kraftfull pose.

Sandviksgänget spelar alla från röd tee. Det är mycket roligare, men man tappar samtidigt rätt många slag. Och det är ju inte så kul, men de är glada ändå. På tee har vi Barry, som briljerar med fint utslag.

Tommy och Stefan är tvåa respektive etta i Mallorcamästerskapet. Det är deras interna tävling, som löpt under hela veckan. I fredags skulle det avgöras.

Lennart i finaldagsdressen, röd tröja och vita byxor.

Man undrar ju varför det är galler framför fönstren. Kanske mot förlupna golfbollar.

I går kväll hade vi prisutdelning. Turkfesen på Stefan betydde att han vann deras Mallorcamästerskap. Huvudbonaderna på Leif och Tommy var inköpta i Thailand. Jag tycker att de ser ut som lappmössor eller något liknande. Fina var de i alla fall.

Per-Ulf och Monica vann fyrbollen med 39 poäng. Stort grattis!

Stefan och Leif hade samma poäng på andra plats. Jag fick gå ner på sista sex hålen, för att kunna skilja dem från ettan.

Vinnande lag i Easton Classic bestod av Gunnar, Monica och Anette. De hade också god hjälp av jokern Pelle.

Suverän segrare i Veckans spelare med 143 slag netto var Per-Ulf. Priset, förutom äran, var presentkort på 1000 kronor till nästa Eastonresa, Golfhäftet och en Dormycheck. Med endast sju tävlanden blev det två priser. Hustrun Monica tog andraplatsen, men jag missade tyvärr bilden på henne.

Birdieligan vanns av Ola med två stycken. Pelle, Göran och Per-Ulf fick nöja sig med var sin. Priset var som traditionen bjuder, en chokladkaka för varje birdie.

Det var det hela för denna veckan. Jag avslutar med bild på Karen, som kollar om Stefans fes är äkta. Han fick klart godkännt. Jag tackar slutligen alla härliga gäster, som jag haft denna vecka och hoppas få se er snart igen.

Claes

Er Eastonvärd

2 svar på ”Spanien – Islantilla”

  1. Mycket trevlig vecka och en mycket bra Eastonvärd. Ett litet påpekande, jag vet inte varifrån han fick att vi var från Sandviken, Österåker är det rätta

  2. Ja Stefan, det är klart att ni är Stockholmskisar. Det visste jag ju, men ibland slinker pennan. Det är mänskligt att göra misstag och gudomligt att förlåta. Hälsa grabbarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.