Spanien – Islantilla

Nu åker de sista gästerna för vårsäsongen hem från härliga Islantilla.

Snygg handduk!

Pernilla siktar in sig på första hålet. Det ser bra ut!

Paul och Helene är fulla av beundran.

Delar av gänget väntar på sin tur.

Bra uppvridning Thomas!

Visst är det kul att spela golf!

Belöningen efter rundan. Thomas och Olof funderar på vad det var som hände, medans Pettsson drömmer om nya bravader.

Som vanligt åt vi ute i den ljuvliga andalusiska kvällsvärmen.

Helene och Anders poserar glatt. Anders i en lite udda skokombination. Anledningen var en inflammerad stortå på höger fot. Hygglig kompis lånade ut sin sandal och sen var det bara att köra på.

Ledarbollen där alla hade 74 slag netto. Pernilla, Paul och Olof.

Hasse, med sina 75 slag, skulle egentligen också gått i ledarbollen. Han avstod sin plats till förmån för bilåkande Ulf, som delade buggy med Olof.

Då har vi kommit till den sista prisutdelningen för denna säsong. Med fina 45 poäng tog Sören och Marga förstaplatsen i fyrboll/bästboll. De kompletterade varandra perfekt vilket jag, som fick förmånen att spela med dem, kan intyga.

På andra plats kom Helene och Anders.

Så här glada var segrarna av Easton Classic. Inte att undra på när de fick ihop hela 86 poäng. Lasse, Pernilla och Tage hade också lite hjälp av jokern Hasse.

Olof, Thomas och Ulf belade andraplatsen med 79 poäng.

Efter en hård match med sina medtävlare, så avgick Pernilla med segern. Fina 150 slag blev resultatet. En del av lyckan var ju också att slå maken Paul.

Ett slag mer gav Olof en andraplats. Den belönades med Golfhäftet och en keps.

Tidigare nämnde make Paul, tillika duktig golfspelare med sex i handicap, tog en hedersam tredjeplats.

Slutligen har vi Birdieligan med Paul, Kenneth, Lasse, Tage, Pettsson, Thomas och Mattias. Det gick åt så mycket chokladkakor i denna grupp, att jag fick krydda med lite egna logobollar för att de skulle räcka till alla. Mattias lyckades göra en av sina birdies på det 27:e, 404 meter långa par fyrahålet, vilket ingen av alla golfare i mina tidigare grupper  lyckats med. Ett stort grattis till alla vinnare och deltagare!

Kenneth, som var joker i ett av Easton Classiclagen, fick liksom Hasse en  logoboll för sina insatser. Roland kastar längtande blickar på den.

Då återstår det bara för mig att säga tack så jättemycket till alla trevliga gäster  jag haft under denna och tidigare veckor. Hoppas att vi ses snart igen, kanske någonstans i Europa eller på en golfbana nära dig.

Claes

Er Eastonvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.