Spanien – Islantilla Golf Resort

Islantillas klubbemblem visar att vinden idag kommer från sydväst, varm och go 🙂

Detta är inte ett fyrtorn utan klubbhusets stolta spira med klubbemblemet på toppen.
Juanma och Salva är två av dom alltid glada och hjälpsamma i receptionen som tar emot våra gäster. Första gången ni ser dom utan munskydd.
Tummen upp för samarbetet mellan Easton Golf och Double Tree of Hilton.
Varje morgon tar Jesus och Kristina hand om Eastonspelarna i golfshopen. Alltid lika glada och hjälpsamma!
Under klubbhuset tar dessa killar fram de lagrade golfbagarna och hänger på en trolley eller buggie. Blev mycket jobb den här veckan. Totalt spelade Eastongolfarna tillsammans drygt 3000 hål med Unlimited Golf.
Efter rundan smakar det bra med en golflunch och kall dryck från Italian Lounge. Klubbhusets restaurang och pub.
Tord och Janne tog hem segern i bästbollen. Efter två veckor bärgade alla fyra kompisarna varsitt golfhäfte i olika tävlingar. Janne fick här nöja sig med en läcker tröja från Islantilla.
Janne igen. Visade att ”gammal är äldst”. Tog hem segern som Veckans Spelare. Gick som en klocka genom banans kuperade terräng alla 14 dagarna. Med positivt tänkande kan man besegra världens alla berg. Grattis Janne till en makalös prestation!
Easton Classic är allas favorittävling. Gunnel och Annika var väldigt tveksamma till start, men med P-O´s och Eastonvärd Rolands peppning fungerade vi som ett riktigt lag, och tog hem segern. En för alla, alla för en. Perfekt lagnamn: Livsnjutararna!

Höstens drömveckor på Islantilla Golf Resort är till ända. Tack alla Eastongolfare och hotellpersonal för en fantastisk tid! Roland & Teija

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.