Spanien – Islantilla Golf ResortAndalusien är den enda delen i Europa där det finns kameleonter. Här träffade vi en på greenen.

Några passade på att ta en bussresa till Sevilla. Där landar man vid floden Guadalquivir. Åt ena hållet syns då det nästan 100 mtr höga Giraldatornet…
…och åt andra hållet står Guldtornet.
Katedralen är världens största romersk-katolska katedral. Tack Ulla för alla fina bilder från Sevilla och på kameleonter!
Efter en månad lyser fullmånen igen över klubbhuset på andra sidan gatan.
En av banans signaturhål. Ett ”korthål” över en ganska stor damm. Skräckhål för en del. Vackert utmanande för andra.
Efter rundan smakar en kall liten öl väldigt gott. Denna flaska pryds med Salvador Dalis figurer, som är hämtad från den alldeles utmärkta spanska serien ”La casa de papel”. Fem säsonger finns att avnjuta på Netflix.
Efter sista dagens Easton Classic dök denna skotte upp i hotellobbyn. Efter en stund ser vi att det är Claes som prytt sin flint med hår och keps.
Här dyker skotten Claes upp igen, tillsammans med hustru Barbro. Grattis till vinsten i Bästbollen!
Glada och förvånade herrar i lag Mallorca Två. Grattis Ing-Bert, Ola, Stefan och Leif till vinsten i Easton Classic!
Leif har svårt att hålla upp alla priser och diplom efter sin vinst som Veckans Spelare. Första dagens 69-runda följdes upp med 79 den andra vilket räckte till vinst. GRATTIS Leif!
Det stora herrgänget samlades på terrassen för prisutdelning i den stora interna turneringen. Fina hattar till winner, looser och best putter.
The winner Lennart pryddes med en fez och övertog det fina vandringspriset. GRATTIS!
Time to say goodbye…
Riddarna kring runda vita bordet tar farväl av varandra.

Fortsatt härlig sol över Islantilla, men något kallare vindar. Nu är det golfväder på riktigt 🙂 Varma hälsningar, Eastonvärdarna Roland & Teija.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.