Spanien – Mallorca

Man kan tro att det är tidigt på morgonen här på Mallorca eftersom alla är så påklädda men det har varit lite kallt i vindarna under veckan så vi har fått ta med oss våra varma kläder. Men vi tror att hela Europa har haft likadant så det är inte bara här. Våren kommer senare i år. Här pågår samlingen för fullt innan start på Maioris Golf.

Några känner att de vill värma upp med puttningen som har varit svår under veckan. Det är Rolf, Katrin, Pelle och Lisbeth.

Snart kommer startskottet att gå så att tävlingen kommer igång.

En av bollarna som precis startat är Bengt, Evy, Lisbeth och Rune.

Vid starterns kiosk väntar Pelle, Katrin, Angela och Stig på sin tur. De ser lite frusna ut men efter några hål så kommer det att rätta till sig.

Skillnaden mellan gräs och vatten kan ibland vara hårfin. Det gröna här går inte att gå på men det har ankorna redan upptäckt och våra deltagare upptäckte det när slagen blev för långa.

Några kluriga hål finns det ute på banan. Vatten på tre sidor kan vara problem men i de flesta fall går det bra som här för Ulla, Rune, Rolf och Carina.

Koncentrerad innan putten är Bengt, och Stig passar flaggan. Ulla-Britt och Angela följer bollen med blicken för att kunna dra nytta av hur den faller.

Snart är det äntligen över kanske de känner Katrin, Keith, Lisbeth och Rolf. Men det återstår en uppförsbacke till innan vi når klubbhuset.

Den uppförsbacken kan stöka till det för vem som helst. Här är det Evy som fått en utmaning i form av ett träd och Håkan skall flytta bilen ifall det blir någon konstig träff i trädet.

Priset för Hole-In-One står fortfarande kvar på parkeringen när alla spelat färdigt. Det var ju tråkigt eftersom det var en Koenigsegg Agenda som var priset, men det var ingen annan än tävlingsledningen som visste om det.

Sista resan hem från Maioris denna veckan ger en fin bild av bukten in mot Palma.

Jag hoppas att alla är nöjda med veckan här på Mallorca. Spelet kan alltid vara bättre åtminstone för min del, som klarade av 2 par på 36 hål. Jag tror att det var många som hade mer positiva resultat än det.

Tack för denna veckan och hoppas att vi ses igen på någon av de många resmål och golfbanor som finns både hemma eller borta.

Håkan, er Eastonvärd på Mallorca.

 

Ett svar på ”Spanien – Mallorca”

  1. Tack Håkan och alla nya och gamla vänner! En härlig vecka som gick alldeles för fort. Hoppas våra vägar korsas igen, kanske här hemma eller på ett annat resmål.
    Hjärtliga hälsningar från “gamla” golfvärdarna Ulla-Britt & Rolf!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.