Spanien – Mallorca

Regnar det gör det väl inte här på Mallorca?? Jovisst gör det så ibland. Men vi är förstås några tappra som åker till Puntiró ändå för att se om det går att spela. Man kan ju alltid träna puttning under paraplyet.

Paraplyer hade några med sig medan andra köpte i shopen.

Men det kändes inte som någon bra ide för både fairway och greener var vattensjuka så då gick vi inomhus och tittade på golf istället. Här sitter större delen av gänget med en fika.

Men solen är inte borta så länge, denna gången blev det i alla fall två dagar men sedan bröt den igenom.

När solen tittade fram så gjorde även en filminspelning som nyttjade 18:e greenen på Puntiró. Vi vet inte vad den handlade om men det var en flicka som efter några missade puttar kastade flaggan och klubban ifrån sig och sedan sparkade omkull vagnen och skrek som en galning. Så man hoppas att det var en slags avskräckande exempel som spelades in.

När vi fick plats igen så samlades alla vid puttinggreenen innan start. Det var Stig, Anne-li, Keith. Urban, Kicki, Lasse, Åke, Monica, Evy, Per-Ove.

Men det var bara Stig som nyttjade den. De andra hade väl tränat förut.

På första tee så samlades vi igen för att komma igång med spelet. Där var Per-Ove, Britt-Inger, Marianne, Monica, Åke och Stig som väntade på sin tur.

Ute på banan så kunde man fortfarande hitta vattenpölar efter regnet men de gick att undvika förstås precis som Keith, Evy, Urban och Ensio gjorde.

Det var lite svårare i bunkrarna som Anne-li fick uppleva när hon kom in på 18:e hålets greenbunker. Hon fick ta hjälp av krattan för att hitta bollen.

Andra klarar sig bättre ifrån bunkrar och vatten som Barbro, Keith, Monica och Åke.

Man undrar ibland när man tittar upp ser alla dessa flygplan som kommer in för landning om det är nya golfare eller om det är badturisterna som kommer.

Mera information kommer i nästa utgåva av bloggen.

 

 

 

 

Håkan er golfvärd på Mallorca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.