Spanien – Valle del Este – Jul och Nyår

Hola,

Så har nyårshelgen passerat, nedan en liten bildkavalkad från firandet här på Valle del Este.

Nyårsaftons kväll avnjöts en fantastisk nyårsbuffé! Allt var läckert upplagt och man bara önskade att man kunde äta av allt vilket var omöjligt! Skaldjursbordet dignade av goda skaldjur, kött, ost och fisk fanns i många olika varianter och efterrättsbordet – ja, synd att man var så mätt när det var dags för den, för där fanns allt och lite till!

Efter ett par timmars sittning vid bordet var det dags för Eastons nyårsskål med ett glas bubbel och därefter startade dansen fram till tolvslaget! Vilket tryck! Alla gäster fick dessutom varsin påse med något roligt i, en hatt, en lösnäsa, en ballong, lösögonfransar (vad man skulle med dom till….) och diverse annat, vilket ytterligare förhöjde stämningen. Vid tolvslaget räknades ner med en vindruva till varje klockslag, därefter en skål för det nya året 2018 och sedan fortsatte dansen!

Skål….och gott nytt år!!
Två värdar och dagens jubilar…Sture som fyllde 70 år
Let the party begin!!

På nyårsdagen spelades Veckans spelare första rundan i strålande sol, att man firat kvällen innan märktes dock inte på resultaten, golfare klarar det mesta!

Klockan 17 arrangerades ett gemensamt nyårsbad i poolen, flera modiga trotsade kylan i vattnet och hoppade i men någon längre simtur blev det inte. De som inte badade hejade på av alla krafter och applåderade de modiga!

Kvällen blev nog tidig för de flesta och idag är det pigga Eastongäster som spelar andra rundan i singelspelen återigen – behöver det sägas – i strålande sol.

Imorgon spelas veckans sista tävling, Easton Classic och därefter är det dags för prisutdelning. Vi återkommer med bilder på pristagarna.

Fram till dess

Hasta luego

Håkan, Sven-Arne och Cecilia. era Eastonvärdar på plats

4 svar på ”Spanien – Valle del Este – Jul och Nyår”

 1. Den 22/12-4/1
  Två roliga och härliga veckor med otroligt bra väder
  Rolig golfbana som var härlig att spela fast man gick den 13 gånger så blev den inte tråkig

 2. Vi fick en kanonvecka med helt underbart väder.
  Kul att man har fixat till banan till det bättre sen vi var här 2012, nu kan man spela banan snabbare.
  Vi tackar våra golfvärdar för en väl genomförd vecka.
  Anki och Bosse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.