Spanien – Valle Del Este

Halva veckan är har passerat på Valle Del Este, denna behagliga och lättillgängliga golfresort. Vädret har stått oss bi och varit alldeles strålande under veckan.
Vi har hunnit med mycket härlig golf där Eastons spännande tävlingar är igång, vi har korat en puttmästare efter en jämn och hård putt tävling och vi har även finslipat färdigheten i chippning på det  inbjudande övningområdet .

Barbro, Göran, Leif, Anita, Ragnar och Gunilla

Inspelsrunda väntar, alla följer intresserat de första utslagen och förväntningarna är höga!  Hotell och sportbar i bakgrunden.

Sven, Margareta, Göran och Gunilla klara att ge sig av.

Måndag Easton Fyrboll Bästboll där det visade si att Barbro och Ulf gick segrande ur tävlingen. De gör också sin andra vecka här, härligt att ni är kvar!

Det fina första hålet i bakgrunden.


Vackra 18:e

Dags för Easton Puttmästerskap

Kvalspelet pågår, spänningen är hög. Sedermera tre till finalspel, Gunilla, Bo och Ulf, bravo! Efter nio håls final slagtävling blev resultatlistan; 1:a Ulf, 2:a Bo, och 3:a Gunilla. Grattis och väl kämpat alla tre!

Onsdagen stundar, ledig dag från golfen och möjligheter att utforska omgivningarna. En utflykt till Mojacar med marknad, smala vackra gränder och en vidunderlig utsikt kan väl aldrig vara fel!

Interiör från den vackra kyrkan

Kan bli en jättefin dag, ser vi fram emot!

Mikael Karlsson
Eastonvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.