Spanien Valle Del Este

Den fina vecka på Valle Del Este har kommit till sitt slut, tiden flyger verkligen iväg på semestern och när man är på så här fina ställen!
Veckan avslutades med Easton Classic i strålande väder och med de bästa förutsättningarna. Efter väl genomförd tävling stundade den goda och variationsrika buffén och därefter avrundning med tillhörande prisutdelning.

Fantastiska palmer som ramar in denna fina bana

Tävlingsveckan inleddes med Fyrboll-bästboll. En mycket tight och spännande tävling där Henrik och Anders drog det längsta strået och vann på fina 43p, tätt följda av Lars- Erik och Peter på 41p. Bra kämpat!

Därefter den prestigefyllda Veckans Spelare. Visade sig att bli en mycket spännande tillställning. Efter första varet drog Henrik iväg med fina 74 brutto/ 66 netto. Peter hängde dock på med fina 69 netto. Spännande och som alla vet är ju inte en tävling avgjord förrän sista bollen är i koppen.

Ettan och tvåan efter första dagens spel i Veckans Spelare Henrik och Peter. Andra varvet och avgörandet väntar.

 

Ledarbollen på 18 green. Anders, Åsa, Henrik och Peter.

Anders noggrann med putt linjen, hade en känsla av den putten kunde vara mycket viktig! Blev för taggad vilket ledde till en neslig treputt, aj visade sig vara ödesdigert. Blev trots allt en god tvåa med enbart ett slag upp till vinnare Henrik. Trea enda damen i startfältet, Åsa, bra kämpat och grattis alla till fina resultat!

Ettan och tvåan i V S, tillika vinnare av Fyrbollen. Svårslagna grabbar från Oskarshamn.

 

Andrapristagare i Fyrbollen bara två p efter vinnarna, bra spelat!
Bröderna från Stockholm Peter och Lars-Eric.

Avslutande tävlingen Easton Classic, mycket uppskattad tävling genomfördes med en relativt sen startpå fredag em. Lite trixande för att få ihop puzzlet med buggys till alla.
En underbar dag där golfbanan bjöd på en fin avskedsrond i perfekt golfväder.

Åsa ledde sitt sitt lag med klokskap och fast hand till fin vinst, imponerande 87p. Grattis Åsa med maken Johnny och Anders

Kvällen  avslutades med en trevlig prisutdelning efter middagen och en summing upp av veckan. Stämningen har varit på topp under veckan och förutsättningarna för fin golf ultimat. Banan i toppskick och med en layout som lockar till många rundor.

Idag två viktiga händelser, Johnny fyller år och hemresan som väntar.
Stort GRATTIS Johnny från oss på Easton golf!

Tack alla för era bidrag till en fin vecka och lycka till med hemresan!

 

Mikael Karlsson
Eastonvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.