Spanien – Valle del Este

Säg den lycka som varar. Härlig vecka i Spanien lider mot sitt slut.

Sista dagen och Easton Classic för halva gänget, resterande eget spel – betyder alle man på banan. Inte en droppe regn har vi fått på oss under veckan. Spanien har levererat, vi kan inte vänta på att få komma tillbaka. Första gänget, här på 10an. Lotta slog väldigt långt på 8:an – det tyckte iallafall engelsmännen som stod på green när bollen damp ner. Utslaget var från tee. Blev det birdie Lotta?
Stig, Per och Anders känner sej taggade inför uppdraget
Sist men inte minst Mats, Carina och Mikael
Thomas – reseledaren och Mikael i första bilen….
i par med far och son, till dagen klädda i rött
Mats, Roger, Jonny och Per efter att dom slagit ut på 10:an. Innan utslag skulle vildkatterna få sitt.

Efter 19e hålet och lite uppfräschning före middagen var det dags för veckoavslutning med prisutdelning. Hörrni vilken vecka vi haft.

Tillsammans spelade vi 1611 hål, vi gick ca 100 mil (jaja, några åkte bil mest hela tiden men vi räknar dom också). Vi slog ca 4000 puttar och på dessa gjorde vi kanske tillsammans ett 30-tal birdies.

Vi slog bort ca 4 bollar vardera under veckan !!!!!!!!!!! Nej, minst 34 tyckte Hans. Vi avslutar på topp och här kommer lite bilder från kvällens prisutdelning.

 

Vinnarna i måndagens bästboll, Roger och Per, tillsammans med 2orna Per och Hans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Veckans spelare efter 2 dagars fint spel blev Hans, här tillsammans med Carina och Mats (Mats ledde efter första dagen och slutade 2:a)
Glada vinnare av Easton Classic – ett slag vann de med. Hård vind på sista 9 idag – stabilt spel Carina, Mats och Mikael – Grattis
Så hade då dalmasarna/stockholmarna sin avslutning med prisutdelning – Här får Mikael motta jumbopriset – en toaborste och så skämshatten förstås. Ryktades att han får arrangera nästa års resa. Underart att ha er här, välkomna tillbaka.

Jag och Easton golf vill bara tacka alla gäster för den gångna veckan. Det har varit härligt att få spendera den med er, önskar alla en fin hemresa och på återseende, kanske redan på Scandinavian Invitational i augusti.

Ewa – er Eastonvärd numera också Leksand-fan, tror jag.

Bilden är från Easton golf Agadir 2018.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.