Spanien – Valle del Este

Hola från Valle del Este,

Ny vecka, nya möjligheter! Vädret håller i sig, visserligen är det lite kyligare morgnar och kvällar men det är perfekt golfväder!

I fredags var veckans gäster inne på andra respektive tredje dagens golf för denna vecka, det var första ronden av singeltävlingen veckans spelare som gick av stapeln.

Gästerna intar sina platser inför match…

På kvällen samlades dom flesta på Karens Sports bar för att se Sverige besegra Italien, vilket jubel!!! Det blir nog en ny samling på måndag och vi håller tummarna! Kanske tuffare när matchen går av stapeln på italienarnas hemmaplan men skam den som ger sig!

På lördagen var det åter dags för utflykt och en fullpackad buss körde oss dels till marknaden i Vera dels till bergsbyn Mojácar Pueblo där den vackra utsiktens beskådades på nytt och där man kunde strosa runt och bara njuta av det varma vädret och den mysiga byn.

dags för en god lunch på Pizzeria La Muralla…

Idag spelas andra ronden av veckans spelare och imorgon spelas Easton Classic. Inte mycket vila här inte men det är väl som det ska vara på en golfresa! Vi återkommer så småningom med alla resultaten.

Hasta luego

Håkan och Cecilia

era Eastonvärdar på plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.