Tunisien – Port El Kantaoui – Marhaba Palace

Gillar man att åka högt och fort upp och ner så finns Hannibal park runt om hörnet i Port El Kantaoui Marhaba Palace.
Apropå åka här nere kör man med allt som rullar och tar lite hänsyn till hur det ser ut.
Charmen mot hemma är att man vågar ta ut svängarna ordentligt vad det gäller utsmyckningen av sina försäljnings stånd.
Ett populärt nöje om helgen är att åka ut med en Catamaran.
På tal om nöjen så finns det massor att göra på detta hotellet. Ett gäng spelar bridge ett spelar boule ett tredje går på gym eller spinning klass som oftast är fullbokat. Vill man prova båg skytte finns det också. En show varje kväll som var riktigt bra gör att man har fullt upp hela tiden om så vill.
Men golfen då undrar ni? Givetvis spelar vi nästan varje dag på två banor som är vitt skilda i sin layout. Sea och Panorama Course heter dom. Här har vi Svante i förgrunden.
Här en bild från inspelet på hål 18 Sea Course. Ett av dom tuffaste avslut jag spelat. Prickskytte är väl det rätta namnet på det här hålet. Går man av här med ett par (4) så ska man vara riktigt nöjd. Dom flesta spelytorna har klarat sig bra tack vare att deras bevattningssystem fungerar bra nu. Vi kommer väl själva ihåg sommaren 2018 i Sverige? Det var inte lätt att få till några gröna ytor då.
Vi avslutar med ett glatt vinnar gäng från första perioden. Ingvald och Ninni (saknas på bild) vann bäst bollen. Tillsammans med Kaj-Åke och Britt så vann dom även Easton Classic. Ingvald blev två i Veckans spelare och den mest prestige fyllda titeln tog Hans-Olle hem grattis. Nya tag nästa vecka.
Ronny Er Eastonvärd på Port El Kantaoui Marhaba Palace Tunisien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.