Tunisien – Port el Kantaoui

Välkommen till underbara Port el Kantoui i Tunisen! Ett resmål som tar emot 32 glada Eastonvärdar för tre fullspäckade dagar 14-17 januari.

Golfsäsongen 2019 ska kickas igång, erfarenheter utbytas och batterierna laddas upp inför vårens golfresor.

Vi kommer ha galet kul tillsammans samtidigt som vi lär oss nya saker och diskuterar möjliga förbättringar. Nytt för säsongen är att vi kommer använda oss av två olika hotell i resorna till Port el Kantaoui. Självklart kommer vi besöka, utforska och uppleva båda hotellen.

Marhaba Palace – ett härligt nytillskott i reseportföljen. Ett nyrenoverat hotell med mäktig kuliss och skön stämning. Dessutom formidabelt läge med allt inom gångavstånd. En spännande produkt som vi tror mycket på framöver!
Trotjänaren Seabel Alhambra Hotel som lockar med inbjudande spa, mysiga poolområden och trevlig personal. Konferensen och övernattningarna förläggs här, likaså ett antal av måltiderna.

På kickoff-programmet står dessutom:

Besök i charmiga småbåtshamnen som lockar med gemyt, marknader och restauranger.
Den ena 18-hålsbanan Panorama Course kommer hälften av deltagarna att få spela när tävlingen Easton Classic avgörs.
Den andra halvan av gruppen får ta sig an Sea Course. Vem som drog vinstlotten återstår att se… Easton Classic brukar avgöras först på det sista hålet.
Efter lång konferensdag kommer Eastonvärdarna få möjlighet att slappa av i den trivsamma spa-avdelningen på Seabel Alhambra. Av tradition är det högst sannolikt att några Eastonvärdar kommer bjuda på improviserat konstsim – synchronized swimming som det kallas i olympiska sammanhang (eller inte?)
Avslutningsmiddagen kommer avnjutas på nya hotellet, Marhaba Palace. Förutom trivsam måltid i goda vänners lag blir det prisutdelning, följt av spex och dans.

Nu är det snart dags. Eastonvärdarna är på ingående. Förväntan är stor.  Tempot kommer vara högt. Agendan varierande. Skratten och tokigheterna många. Om några dagar är alla fulltankade med ny inspiration och på köpet får golfdestinationen Tunisien 32 nya ambassadör. Var så säkra!

Nästa reportage kommer inom kort, direkt från Tunisien. Med någon erfaren, populär och skicklig Eastonvärd vid tangentbordet.

Stay tuned hälsar kontorets representanter

Martin, Sara & Filippa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.