Tunisien – Port el Kantaoui

Liveblogg från Port el Kantaoui

Nu är vi äntligen alla på plats här i Port el Kantaoui. Från Sveriges alla hörn har vi samlats. En del med vändande plan, nyss hemkomna från sina destinationer, för att tillsammans utveckla och fördjupa oss i arbetet som Eastonvärdar. Det är ett härligt gäng och tillsammans känner vi oss otroligt starka och får under några dagar möjlighet att fördjupa oss i det underbara ”jobbet” att ta hand om våra gäster ute i Eastonvärlden.

Vi har samlats för att konferera, utbyta erfarenheter och insikter, ta hand om våra nya värdar men givetvis även leka lite och spela härlig golf. Här på bloggen kommer vi att, så gott det går, liveblogga med en del text men fram för allt med bilder och jag kan utlova en del delikatesser som kommer att roa många läsare. Med andra ord, se till att inte missa kommande inlägg.

Vi bor på trevliga Hotell Alhambra och senare under veckan kommer vi även att besöka nya fina Marhaba Palace. Idag har vi provat de båda banorna Panorama och Sea Course genom att utmana varandra i Easton Classic. Givetvis spelade vi av de 18 hålen med siktet inställt på 19:e. Skam vore annars! Det är ju där vi både trivs och gör oss bäst. Men definitivt, ett och annat godkänt golfresultat hann vi med.

Ikväll vänta galenskaper och god mat. Kanske blir det någon känd Eastonlek och ännu bättre, en alldeles förträfflig och underhållande överraskning.

Här kommer de första bilderna:

En del flög från Köpenhamn, andra från Arlanda. Men vi samlades alla i Istanbul för att gemensamt bege oss till Tunisien. På bilden, laddade och taggade Eastonvärdar som sätter färgar avgångshallen i sina röda pikéer.
Trots många timmars resa, en sen kväll och tidig morgon var det dags att börja konferera direkt på morgonen. I konferensrummet diskuterar Eastonvärdar och löser grupparbeten tillsammans.
Dags för golf och Easton Classic. Undertecknad fick äran att bilda lag med Sara, Gull och Pelle. Oj, vad trevligt vi hade! Och lagkapten Pelle, startade direkt med en birdie…. skål!
Det blev en del väntan. Men vad gör det när det är 30 grader varmt i solen och mackan är nedpackad.
Och så det bästa av allt. 19:e hålet och ett gäng som verkligen trivs tillsammans. Så många gånger har vi bett gästerna att lyfta sina förfriskningar för fotografen. Här får ni! Skål nr 2!!
Till slut gick solen ner över Tunisien och vi förbereder oss för kvällen. Vackert!

Om fem minuter är det dags att träffas. Och då skall jag duscha innan. PÅ återseende väldigt snart.

Hilsen
Benny
Bloggvärd i Port el Kantaoui

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.