Tunisien – Port el Kantaoui

” TUNISIEN, ÖPPNA DIG! ”

Den borttappade nyckeln till det uppskattade Tunisien är funnen och porten till Hotel Seabel Alhambra i Port El Kantaoui  har öppnats på vid gavel.  Våra gäster under vårsäsongen hälsas välkomna, såväl nya resenärer som många, många återvändande golfare.

Golfvärdarna Maj och Carina hoppar av glädje över att snart kommer gäster och  temperaturen på destinationen kommer att stiga flera grader…

I en av hotellets många innergårdar prunkar bougainvillean med många blommor…

”Allt är inte guld, som glimmar”…men i den tunisiska sagovärlden  är det tillåtet att drömma…tänk om?

Drömma bör man inte göra när man tar en promenad på tunisiska gator. Helt plötsligt ligger det någon betongklump som glömts bort eller som här MUA på trottoaren!

Det stadsnära boendet inbjuder till promenader och shopping och här den orientaliska porten till Port El Kantaouis marina.

Ingen kan missa den åskådliga installationen och vår dröm går i uppfyllelse efter en högersväng. Målet är nått och vi står äntligen på Golf El Kantaoui GC ⛳️

Första green hål 1 på Sea Course…några mycket enkla och raka slag och du gör lätt minst ett par. Allt är möjligt i drömmarnas värld…

Sea Course igen och hål 8. Skarp dogleg höger…långt utslag till knävecket, tvåan in på green, en lätt decimeterputt…dagdrömmen fortsätter…blev en eagle !

Dagdrömmarna går över i skymning, kväll och natt…

Här är vår första blogg slut och vi drömmer vidare om alla ni gäster som kommer att höja temperaturen på alla sätt här på Alhambra, som lokalbefolkningen säger.

Vi hörs snart igen ??‍♀️??‍♀️

Dina Eastonvärdar på plats i Port El Kantaoui

Carina och Maj

7 svar på ”Tunisien – Port el Kantaoui”

  1. Hotel Kana och El Kantaui :mitt andra hem under många år.? Fixa flyg från Göteborg såkommer stormen av trevliga Västkustbor att explodera?

  2. Tunisien igen, äntligen tillbaka. Spelade första gången på banan 1988, därefter i stort sett varje höst och vår. Vi hoppas att få träffa Carina igen. Kommer 17 mars. Eva-Britta och Axel Hartman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.