Tunisien – Port El Kantaoui

VI HAR HAPPY,  HAPPY GOLF PÅ SEA COURSE OCH PANORAMA….HAPPY, HAPPY  Tommy gläds här åt det bästa resultat i första omgången av ”Veckans spelare”. Tommy får äran att…spela med den blå-gula ledarbagen från HAPPY GOLF i Malmö. Här tillsammans med Anne-Marie och Lasse, som också har tagit en plats i ledarbollen. Grattis Tommy! Du var bäst idag! OBS, kortbyxor och kjol bevisar att temperaturen stigit och vi bara njuuuuter!

Elizabeth spelade idag i samma boll som Gunnar och Hans. Vi säger stort GRATTIS till Elizabeth till andraplatsen och välkommen i ledarbollen.

Här blir det funderingar! ”Finns det några vinnarbollar i ledarbagen?” Harald, som blir fjärde spelaren i ledarbollen, får support av Maj att titta djupt efter. Olle tar det med ro och satsar på lagtävlingen på fredag.

Jytte har här sällskap med Bert, Bengt och Lennart. GRATTIS till Bert, som med lagspelaren Tommy vann Bästbollen igår!

Bengt, Ulla-Greta och Torbjörn har full koll på dagens upplägg. Här ska räknas slag, och inget annat!

Ewa och Thomas är Börjes markörer i dagens deltävling. Börjes slag under rundan kommer att var supergranskade.

Leif tar täten i dagens golfrunda med Eastons snabbesökande representant Claes från huvudkontoret i Malmö.

Claes och Eastonvärden gillar bagen från HAPPY GOLF och ställer upp sig på drivingrangen, vänder näsan mot morgonsolen och ser fram emot en härlig dag på golfbanan.

På väg från golfbanan är det mysigt att göra ett…stopp vid poolbaren, umgås och ta ett litet välsmakande mellanmål…och här ”Kungarna i baren”…

Här Eastons värd Carina och Harald närmast kameran. Dagen avslutas vid gemensamt långbord och med vällagad mat från buffén och kanske avslutas middagen med en…

välsmakande kopp kaffe.

Ha de bra och vi ses snart igen!

Hälsningar från Eastonvärdarna Carina och Maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.